Tiistai 18.06.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Naisten ilta Paletissa pe.12.10 Tuuhan sinäkin!Naisten ilta Paletissa pe.12.10 Tuuhan sinäkin!

Naisten ilta Paletissa pe.12.10 Tuuhan sinäkin!

10.10.2018 Kauppakeskus Paletti Suvi Kantonen

Nyt hemmotellaan taas naisia oikein urakalla Kauppakeskus Paletissa. Luvassa huimia tarjouksia ja ylläreitä Paletin liikkeissä sekä hyvää tarjottavaa, livemusiikkia ja eri tuotteiden esittelijöitä/myyjiä. Marttayhdistykset järjestävät kattauskilpailun, jossa yleisö saa äänestää kauneimman kattauksen, on krassien opastusta sekä paljon muutakin kivaa luvassa.

Naisten ilta on aina vetänyt hyvin väkeä Palettiin, tälläkin kertaa tarjolla on paljon mielenkiintoista. Liikkeiden tarjouksista voisi mainita ainakin muutamia. Esim Marimekko tarjoaa erän kankaita 15,00/metri. Boutique Minnasta löytyy syksyn ihanat Pehmomekot hintaan 59,00. Pentikin liikkeessä valaisimista ja varjostimista saa -20 % alennusta ja loput oranssi hortensia tuotteet myydään -30% alennuksella. Kauneus ja Hyvä Olo Zarassa kaikki korut -50 %, lahjapakkaukset-30 % ja muut tuotteet -20%. Vaateliike Eves tarjoaa -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista illan aikana. Salessa perjantaina käyneiden kesken arvotaan yllätyskori. Kukka-ja sisustuspuoti Rustiikissa yllätystarjouksia on luvassa koko viikonlopun ajan. Iittala outletista löytyy mm. Savonia 24-osainen lahjapakkaus + 6 kahvilusikkaa hintaan 59,00 ja perjantaina klo 17-20 välillä jo 40 euron ostoksista luvassa yllätyskassi. Naisten illassa voi nautiskella rauhassa Minnan Cafessa maittavan kakkubuffetin, hinta 9,90.

Marttayhdistyksiä on haastettu mukaan kattauskilpailuun, aiheena " Syksyisiä tunnelmia." Yleisöllä on mahdollisuus äänestää parasta kattausta, joka julkistetaan illan päätteeksi. Aulassa hyvää musiikkia tarjoilee Jesse Joensuu. Myös mm. laadukkaiden työ-ja vapaa-ajan kenkien, käsilaukkujen, sekä  alusasujen esittelijöitä on lupautunut paikalle. Forever tuotteet ja Young Living luonnonmukaiset hyvinvointituotteet, eteeriset öljyt ja kodinhoitotuotteet ovat nekin esillä ja myynnissä. kauneus ja Hyvä Olo Zarassa saa pikkurahalla pikakampauksia, sekä kulmien/ ripsien muotoilua ja värjäyksiä.

Marleena Ruuska on lupautunut opastamaan kranssien tekoa syksyisistä luonnon materiaaleista. Häneltä saa varmasti helppoja niksejä erilaisten kranssien valmistukseen.

Kauppiaat tarjoilevat asiakkaille illassa vihersalaattia,lihapullia, juustopaloja, viinirypäleitä ja hyvää juomaa. Kivippu on lahjoittanut 2-hengen lomapaketin Kylpylä Kivitippuun, lisäksi kauppiaat laittavat arvontaan 250 euron arvoisen tuotekassin.

Nyt sitten vain oikein ajan kanssa viihtymään Palettiin Naisten iltaan! Ja tiedoksi , että osassa liikkeistä ylläritarjouksia koko viikonlopun ajan.