Perjantai 21.02.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Mimi ja Kuku Mimi ja Kuku

Mimi ja Kuku

3.11.2018 Kirjasto / Maarit Ohranen

Parhaat kaverukset Mimi-tyttö ja Kuku-leijona kutsuvat kaikki lapset iloiseen lastenkonserttiin Kyyjärven kirjastoon maanantaina 5.11.!

Mimi ja Kuku vierailivat Kyyjärvellä ensimmäisen kerran helmikuussa 2016 ja saivat tuolloin yleisöltä erittäin lämpimän vastaanoton. Lapsilta on tullut toiveita, josko saataisiin nämä ihanat kaverukset toistekin Kyyjärvelle. Ja nyt tähän toiveeseen vastataan.

Maanantaina 5.11. klo 10 Mimi ja Kuku esiintyvät aivan perheen pienimmille, alle eskari-ikäisille lapsille.

Toinen esitys on klo 11.15. Tämä esitys on tarkoitettu esikoululaisille sekä 1. ja 2. luokkalaisille.

Tiedossa on:
"Ihanaa ja laadukasta lastenohjelmaa! Mimi-tyttö ja Kuku-leijona tarjoavat huippuviihdyttävää, interaktiivista musiikkiteatteria, jossa jokainen lapsi on esityksen sankari. Ikäsuositus live-esityksissä 0-8-vuotiaat. Esityksessä on iloisen vauhdikas meininki, paljon TV: stä tuttuja laululeikkejä, hauskoja tehtäviä, nukketeatteria ja hyppysellinen taikaa. Esitykset ovat hyvin osallistavia esityksen alusta loppukumarruksiin saakka. Käsiteltäviä aiheina ovat mm. suvaitsevaisuus ja ystävyys, terveellinen ruoka ja hygienia,numerot, värit ja muodot. Lapset pääsevät osallistumaan monin eri tavoin esityksen kulkuun ja kaikilla on oppimisenkin lomassa takuuvarmasti hauskaa! Esitys sopii niin isoille kuin pienillekin areenoille. Esityksen kesto 40min."
https://mimijakuku.fi/Test/

Tilaisuus on maksuton!

Tämän tilaisuuden teille tarjoavat: MLL ja Kyyjärven kunta /sivistystoimi (kirjasto, kulttuuritoimi, varhaiskasvatus ja perusopetus)

 Tervetuloa!