Perjantai 21.02.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kirjaston vastaisku syksyn synkkyydelleKirjaston vastaisku syksyn synkkyydelle

Kirjaston vastaisku syksyn synkkyydelle

7.11.2018 Kirjasto / Tiina Honkonen

Maanantaina kirjastossa vietettiin taas ikimuistoisen ihania hetkiä Mimin ja Kukun seurassa.

Harmaus ja synkkyys on helppo unohtaa iloisten värien, musiikin ja raikuvan naurun myötä. Ja leijonan murinan! Samaa mieltä ovat varmasti kaikki, jotka olivat maanantaina kirjastossa katsomassa Mimin ja Kukun esityksiä.

Esityksissä aiheina olivat mm. erilaisuus, ystävyys ja suvaitsevaisuus. Myös lapset pääsivät osallistumaan opettavaisiin ja vauhdikkaisiin esityksiin. Ensimmäinen esitys oli kaikille avoin ja siihen osallistuivat myös päiväkotilaiset. Toinen esitys oli eskareille, epuille ja topuille. Kummassakin nauru ja laulu raikasivat ja lattia tömisi. Kiitos mahtaville Mimille ja Kukulle! Kiitos iloisille katsojille!

Ja sitten vielä muistutuksia. Juha Humalajoen valokuvanäyttely Kun jokin koskettaa on esillä näyttelytilassa vielä tämän viikon. Käykää ihmeessä katsomassa!

Toinen muistutus on se, että tuokaahan nyt niitä patalappuja ja pannunalusia näyttelyyn. Töiden pitäisi olla kirjastossa viimeistään perjantaina (9.11.). Materiaalilla, mallilla ja taidoilla ei ole väliä. Tästä tulee hyvän mielen näyttely! Työt ovat esillä 12.11.-30.11. Näyttelyssä kävijät saavat äänestää itselleen mieluisinta työtä ja eniten ääniä saaneen työn tekijä palkitaan.

Ja kolmanneksi muistuttelemme omatoimikirjaston käyttösopimuksesta. Omatoimikirjasto on avoinna joka päivä (ma-su) klo 7-21. Omatoimisen asioinnin edellytyksenä on henkilökohtaisesti allekirjoitettu käyttösopimus. Sopimus on helppo kirjoittaa kirjastossa asioinnin yhteydessä.