Torstai 20.02.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Koululaisia ja patalappujaKoululaisia ja patalappuja

Koululaisia ja patalappuja

22.11.2018 Kirjasto / Tiina Honkonen

Monenlaista mukavaa on taas tapahtunut kirjastossa.

Joskus itselle sopivan kirjan valitseminen on vähän vaikeaa. Silloin lukuvinkkari voi auttaa. Viime viikon keskiviikkona (14.11.) kirjastolla oli lukuvinkkausta 4.-7.-luokkalaisille. Vinkkarina toimi kirjastonhoitaja Maria Saarnio Karstulasta. Esittelyssä oli monenlaisia mielenkiintoisia kirjoja eri aihealuilta; urheilua, huumoria, ystävyyttä, jännitystä, historiaa... Vinkkauksen jälkeen mieluisaa lainattavaa löytyi tavallista helpommin ja lukemaan pääsemistä odotettiin!

Myös 1.-luokkalaisilla oli viime viikolla vähän erilainen käynti kirjastossa. Perjantaita oli odotettu kovasti ja jännitys kupli ilmassa heidän saapuessaan kirjastoon. Ja sitten, vihdoinkin, OMA kirjastokortti! Ennen kortin saamista oli pieni kirjastonkäytön opetus ja sitten jokainen sai oman kirjastokortin. Kyllä oli hymyileviä lapsia valitsemassa kirjoja ja lainaamassa.

Ja näyttelytilassa on esillä kirjaston asiakkaiden tekemiä patalappuja ja pannunalusia. Taitavia ihmisiä täällä Kyyjärvellä! Näyttelyä ihaillessa voi myös äänestää itselleen mieluisinta työtä. Eniten ääniä saaneen työn tekijä palkitaan. Myös äänestäjistä arvotaan yksi palkinnon saaja.

Joulutunnelmaan virittäytymiseenkin löytyy apua kirjastossa. Joulukirjat ja -musiikki odottavat lainaajiaan. Pitäisiköhän kokeilla jotain uutta leivonnaista tai tehdä himmeli?

Aukioloajat 15.10.2018 alkaen

  • Ma 13-19
  • Ke 10-16
  • To 13-19
  • Pe 10-16

Omatoimi ma-su 7-21

Voit seurata kirjastoa myös facebookissa ja instagramissa.