Lauantai 19.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Teknisen johtajan virkaTeknisen johtajan virka

Teknisen johtajan virka

20.11.2018 Kunnanhallitus/L.Järvinen

haettavana 9.12.2018 mennessä
Kuntarekry.fi työavain nro 204709

Kyyjärven kunta etsii vakituiseen työsuhteeseen osaavaa ja motivoitunutta teknisen alan ammattikorkeakoulututkinnon tai vastaavan koulutuksen suorittanutta henkilöä. Toivomme, että Sinulla on kokemusta kunnallishallinnosta sekä lisäksi johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteisiä toimintatapoja ja olet vielä luonteeltasi sosiaalinen ja aktiivinen viestijä, olet etsimämme henkilö.

Toimiessasi teknisen toimen osastopäällikkönä tehtäviisi kuuluvat kunnan omistamien maa- ja metsätilojen hoito ja maankäytön suunnittelu, kunnallisteknisten, kiinteistö-, ruokahuolto- ja siivouspalveluiden johtaminen ja kehittäminen sekä oman toimialan talouden ja toiminnan suunnittelusta ja toteutumisesta vastaaminen. Toimit myös kunnan johtoryhmän jäsenenä. Tehtäviisi voidaan mahdollisesti liittää myös kunnan tytäryhtiöiden toimitusjohtajuuksia, mutta toimenkuva niiden suhteen tarkentuu kokemuksesi ja ominaisuuksiesi sekä mahdollisten organisaatiomuutosten mukaan.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen TS:n mukaan. Valinnassa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakemukset osoitteeseen www.kuntarekry.fi 9.12.2018  klo 23:59 mennessä.

Lisätietoja virasta antaa kunnanjohtaja Tiina Pelkonen 044 459 7001 tai khall puheenjohtaja Jouko Huumarkangas 040 752 1272.