Lauantai 19.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Syyskokouksen aika!Syyskokouksen aika!

Syyskokouksen aika!

19.11.2018 Mari Autio/MLL

MLL piti torstaina 15.11. syyskokouksen Pankin kerhohuoneella. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat kahvikupposen ääressä.

Hallituksen kokoonpanossa tapahtuu jälleen muutoksia, kun mukaan porukkaan saatiin Ulla Takala ja Karita Leminen. Varsinaisista jäsenistä varajäseniksi siirtyy Leena Parkkonen ja Mari Simpanen. Edelleen hallituksessa jatkavat Marjaana Hotakainen, Hanna-Mari Prevazi, Maija Uusisalo sekä Mari Autio. Hallitus järjestyy tammikuussa, jolloin uudet vastuualueet jaetaan. Puheenjohtajana jatkaa vielä ensi vuoden kuitenkin allekirjoittanut.


Syyskokouksessa vahvistettiin ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. MLL pyrkii tulevaisuudessakin järjestämään tapahtumia paikkakunnallamme, mutta ilman apuvoimia se ei onnistu. Kaipaamme kipeästi lisää väkeä toimintaan. Mikäli Sinä olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta, ota yhteyttä (vaikkapa puhelimitse 040-8668059) niin löydetään yhdessä Sinulle paras tapa olla mukana. Vapaaehtoinen voi osallistua kertaluonteisesti esimerkiksi avuksi tapahtumiin tai voit olla mukana myös pidempään.


Iloisia uutisia niin oleville kuin tulevillekin jäsenille: jäsenmaksumme säilyy ennallaan, eli ensi vuonnakin se on 25 €. Jos et ole vielä liittynyt jäseneksi, se kannattaa. Tänä vuonna Kyyjärven MLL:n jäseneksi liittyneet saavat liittymislahjan kun jäsenmaksu on kirjautunut maksetuksi! Myös jäsenetukampanjaan mukaan lähteneet yritykset jatkavat pääosin samoilla eduilla myös ensi vuonna. Jäsenkortillasi saat rahanarvoisia etuja oman alueesi palveluntarjoajilta. Jäsenetuyritykset julkaistaan myöhemmin kunhan sopimukset on saatu uusittua. Seuraathan ilmoittelua!

Leppoisaa marraskuuta ja kohti tulevaa joulua!

PS. Joulun tunnelmaan pääsee virittäytymään lauantaina 1.12. klo 12 kun MLL järjestää Paletissa glögi- ja piparitarjoilun. Lapsille karkkia ja kasvomaalausta. Tervetuloa vaikka koko perheen voimin!