Lauantai 19.10.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kalevi ja Ari
Kirjoitamme syksyn tapahtumia kuvien kera täältä Kivirannasta.Kirjoitamme syksyn tapahtumia kuvien kera täältä Kivirannasta.

Kirjoitamme syksyn tapahtumia kuvien kera täältä Kivirannasta.

14.11.2018 Juttuvinkki / Kyyjärven mediamyllärit ry / Veikko Huumarkangas

Syyskuun puolivälissä meitä kävi ilahduttamassa hanurimusiikilla Ari ja Kalevi. Hanurimusiikki kirvoitti valssin askeliin ja nuoruusmuistoihin.

Vanhustenviikolla maanantaina aktiivinen eläkeliitto vei meitä Kylätuvalle aamupäivän kahville syksyisessä ruskasäässä.  Olipa kaunista, kun luonto kylpi syysväreissä ja   muutoinkin mukava reissu.

Torstaina saimme nauttia lasten lauluista ja leikeistä Elisa open ja 3-luokan oppilaiden esittämänä. On virkistävää olla lasten seurassa, siinä vanhakin nuortuu.

Pidämme laulamisesta ja  olemme aloitelleet jo joululaulukauden. Meitä laulattaa hoitajat, eläkeliiton väki ,seurakunta ja omaiset.

Osa meistä  laulaa ja osa  meistä kuuntelee. Musiikilla on tärkeä merkitys meidän elämässämme, se tuo iloa, lohduttaa ja rauhoittaa.

Syksypäivien hämärtyessä on mukavaa tehdä pieniä askareita omin käsin. Viimeisin työmme on maalattu käpytaulu, jolle yhteistuumin annoimme nimeksi "Kukkivat kävyt"

Lämpimät terveiset kaikille täältä Kivirannan kodista.

Terveisin Kivirannan asukkaat

 

Jutun teossa asukkaita avustivat Aira ja Ulla