Torstai 24.10.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Pyhäinpäivänä syttyvät kynttilätPyhäinpäivänä syttyvät kynttilät

Pyhäinpäivänä syttyvät kynttilät

1.11.2018 Kyyjärven mediamyllärit / Olavi Vallivaara

Lauantaina 3.11.vietetään Pyhäinpäivää. Kynttilät syttyvät läheisten poisnukkuneiden haudoilla. Kyyjärven kirkossa sytytetään kynttilät viime pyhäinpäivän jälkeen kuolleille seurakunnan jäsenille ja niille, jotka on haudattu Kyyjärven hautausmaalle. Kirkossa on Pyhäinpäivänä messu ja vanhusten kirkkopyhä klo 10. Sen jälkeen on kirkkokahvit ja pyhäinpäivän juhla.

Pyhäinpäivän messun lauantaina 3.11.klo 10 toimittavat: rovasti Olavi Vallivaara, kanttori Adolfiina Turtinen, diakonissa Riitta Kytölä, suntio Juha Humalajoki. Tervehdyssanat lausuu Sisko Pillikko ja Diakoniatyön johtokunta avustaa jumalanpalveluksessa sekä tarjoaa kirkkokahvit. Kyyjärven kirkkokuoro laulaa kanttorin johdolla sekä messussa että juhlassa.

Juhlassa sytytetään 20 kynttilää viime pyhäinpäivän jälkeen siunatuille seurakunnan jäsenille ja muiden seurakuntien jäsenille, jotka lepäävät Kyyjärven kirkkomaassa.

Pyhäinpäivän iltana la 3.11.klo 18 Pyhäinpäivän seurat Johanna ja Juha Humalajoella Oikarin kylällä.

Sunnuntaina 4.11.klo 18 Iltajumalanpalvelus ja Pyhäinpäivän musiikkihetki kirkossa "Lohdutuksen säveliä suruun ja kaipaukseen". Urut ja kuoronjohto kanttori Adolfiina Turtinen, Projektikuoro, Olavi Vallivaara ja Juha Humalajoki.

Tervetuloa!