Maanantai 22.07.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Joulun lapsi -paketit Moldovan ja Romanian lapsilleJoulun lapsi -paketit Moldovan ja Romanian lapsille

Joulun lapsi -paketit Moldovan ja Romanian lapsille

8.11.2018 Kyyjärven seurakunta / Riitta Kytölä

Taas on mahdollisuus ilahduttaa konkreettisesti Itä-Euroopan köyhiä lapsia tekemällä joulupaketti. Entiseen tapaan voit valita, teetkö paketin tytölle vai pojalle ja ikäryhmän (2-4v, 5-9 v. tai 10-14v.).
Pakettiin laitetaan ikään sopiva lelu, villasukat, pipo, käsineet, pitkähihainen paita, penaali, lyijy- ja värikyniä, pyyhekumi, teroitin, piirustus- tai värityskirja, vihko, palasaippua, hammasharja, hiusharja tai kampa. Mukaan voi laittaa myös muuta lasta ilahduttavaa, esim. tarroja, hiuslenkkejä yms. Kaiken pakettiin laitettavan tulee uutta ja käyttämätöntä. Ei sotaleluja eikä noituuteen tai muuhun sellaiseen liittyviä tavaroita, eikä enää karkkia eikä hammastahnaa!

Paketin voi koota myös yhdessä ystävien tai naapureiden kanssa. Ja jos et halua koota koko pakettia, voit tuoda myös yksittäisiä tavaroita kirkkoherranvirastoon tai 8.11. Joulun lapsi -iltaan seurakuntasaliin klo 17 alkaen. Siellä kokoamme yhdessä paketteja ja katsomme videolta, mitä iloa paketit ovat saaneet aikaan aikaisempina vuosina. Jos ei sinulla nyt ole antaa mitään, tule kuitenkin mukaan iltaan tekemään paketteja! Mukanaolosi on jo lahja!

Voit katsoa lisää tietoa netistä hakemalla sanalla joulunlapsi.

Jos et pääse Joulu lapsi -iltaan torstaina, etkä ehdi hankkia tuotteita sitä ennen, on vielä aikaa torstaihin 15.11. asti. Silloin voi paketteja tuoda vielä kirkkoherranvirastoon klo 9-12 ja tietenkin myös viraston aukioloaikoina ma 9-12, ke 9-13 . Jos on kysyttävää, soita Riitalle p. 045-129 1622.

Hyvää joulun lapsi -mieltä!