Keskiviikko 13.11.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
"Lohdutuksen säveliä suruun ja kaipaukseen" "Lohdutuksen säveliä suruun ja kaipaukseen"

"Lohdutuksen säveliä suruun ja kaipaukseen"

2.11.2018 Kyyjärven seurakunta/Adolfiina Turtinen

Pyhäinpäivän jälkeen sunnuntaina 4.11. Kyyjärven kirkossa pidetään iltajumalanpalvelus, jonka jälkeen tilaisuus jatkuu Pyhäinpäiväteemaisella musiikkihetkellä.

Sunnuntain aihe on kahden valtakunnan kansalaisena. "Kristityn oikea isänmaa on taivaassa. Kuitenkin hän on samalla maallisen yhteiskunnan jäsen ja vastuussa siitä." Iltajumalanpalveluksessa liturgina toimii rovasti Olavi Vallivaara.

Jumalanpalveluksessa avustaa musiikissa Kyyjärven projektikuoro. Kuoro koostuu muutamasta Kyyjärveläisestä laulajasta, jotka kokoontuvat tarpeen tullen harjoittelemaan.

Jumalanpalveluksen jälkeen ohjelmassa on mm. Vivaldin ja Buxtehudin säveltämää rauhallista urkumusiikkia. Urkurina toimii Kyyjärven kanttori Adolfiina Turtinen. Projektikuorolta kuulemme kaunista laulua niin poisnukkuneiden rakkaidemme kaipaukseen kuin myös taivasikävään.

Ovella on jaossa ilmainen käsiohjelma, mistä voit seurata tilaisuuden kulkua sekä musiikkikappaleiden tarkempia tietoja. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Toivomme runsasta osallistumista, hiljentymistä Pyhäinpäiväteemaisen musiikin äärelle.