Tiistai 07.04.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Tilipalvelu Irene Ojalan liiketoiminta Mediatili Oy:lleTilipalvelu Irene Ojalan liiketoiminta Mediatili Oy:lle

Tilipalvelu Irene Ojalan liiketoiminta Mediatili Oy:lle

1.11.2018 Juttuvinkki / Lehdistötiedote / Kyyjärven medimyllärit ry / AT

Taloushallinnon asiantuntijayhtiö Mediatili Oy jatkaa Tilipalvelu Irene Ojalan asiakkaiden palvelemista Irenen aloittaessa hallitun työn keventämisen eli downshiftauksen.

"Järjestelyn myötä Mediatili Oy vahvistaa asemaansa alueen tilitoimistopalveluiden tarjoajana. Nyt työkuormaa keventävän Irene Ojalan asiakkaat ovat tottuneet saamaan hyvää palvelua ja tämän askeleen myötä voimme tarjota heille myös entistä laajempaa palveluvalikoimaa. Vauhdikkaasti kasvava Mediatili Oy panostaa jatkossakin kasvuun ja kehittyviin palveluihin, joilla voimme tukea laajan asiakaskuntamme liiketoimintaa. Olemme ylpeitä, että Irene halusi luottaa asiakkaansa meidän hoitoomme", kertoo Mediatili Oy;n toimitusjohtaja Sanna Metsänoro.

"Tilitoimistoalan alati kasvavat vaatimukset kuormittavat pienen yrityksen voimavaroja ja tässä vaiheessa on hyvä aika kokeilla muodissa olevaa downshiftausta ja hypätä pois oravanpyörästä. Olen iloinen, että olen saanut asiantuntevan yhtiön jatkamaan työtäni asiakkaitteni parissa. Tunnen Mediatilin omistajat ja yrityksen resurssit, joten voin huoletta jättää minulle tärkeiksi tulleet asiakkaani ja ystäväni heidän palveltavakseen, iloitsee Tilipalvelu Irene Ojalan yrittäjä Irene Ojala. Tilitoimistoala on muuttunut viime vuosina paljon. Lainsäädännölliset velvoitteet, kuten uusi tietosuoja-asetus, tulorekisterihanke ja myös asiakkaiden tarpeet ovat kasvaneet ja niihin vastaaminen vaatii taloushallinnon ammattilaisiltakin jatkuvaa kouluttautumista. Pienille toimijoille se tarkoittaa resurssien jakamista jo muutenkin vaativan asiakastyön kustannuksella.
"Mediatili Oy:llä on jo kokonsa puolesta huomattavasti paremmat valmiudet vastata olemassa oleviin ja tuleviin vaatimuksiin. Jo tästäkin syystä koin, että nyt on aika siirtää vastuita eteenpäin", valottaa Ojala sopimuksen taustoja.

Nyt toteutettavan järjestelyn ja asiakkuuksien siirron odotetaan valmistuvan loppuvuoden aikana. Siirtyvät asiakkuudet jatkavat Mediatili Oy:n hoidossa entisin sopimusehdoin.

Lisätiedot:
Sanna Metsänoro
toimitusjohtaja, Mediatili Oy
p. 044 5755 820
sanna.metsanoro@mediatili.com

Irene Ojala
Tilipalvelu Irene Ojala
 p. 044 5253 230
 irene.ojala@ireneojala.fi

**
Mediatili Oy on savonlinnalainen, täyden palvelun tilitoimisto ja taloushallinnon asiantuntija, joka palvelee asiakkaitaan kaikkialla Suomessa. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Savonlinnan lisäksi Kokkolassa, Saarijärvellä ja Punkaharjulla. Yritys työllistää vakituisesti 27 talouden asiantuntijaa ja on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto.