Tiistai 07.04.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Vuoden Yritys 2018 J&V Saukko OyVuoden Yritys 2018 J&V Saukko Oy

Vuoden Yritys 2018 J&V Saukko Oy

19.11.2018 Kyyjärven yrittäjät / Katriina Oinonen

Lauantaina kolmen kunnan yhteisessä Yrittäjäjuhlassa Wanhoissa Wehkeissä palkittiin Kyyjärven Vuoden Yritys 2018 J&V Saukko Oy.

Lauantainen juhla oli onnistunut. Paikalla oli yli 140 yrittäjää, maataloustuottajaa ja heidän puolisoitaan ja muita ystäviä.

Kyyjärven lisäksi omat vuoden yrityksensä palkitsivat myös Karstulan ja Saarijärven yrittäjäyhdistykset. Yrittäjäpalkintojen lisäksi juhlassa oli tarjolla hyvää ruokaa ja rentoa tunnelmaa, jonka iltaan toi musiikillaan Duo Riku Kalmari ja Joonas Hurme. Keski-Suomen yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen toi terveiset Jyväskylästä ja kansanedustaja Anne Kalmari eduskunnasta.

Kyyjärven yrittäjien puheenjohtaja Jaakko Uusisalo kertoi perusteista, joilla tämän vuoden yritys oli valittu. J&V Saukko Oy:lla on pitkä yrittäjyys turve tuotannossa takana, ensin Vilho Saukolla n. 30 vuotta ja vuodesta 2007 yhdessä Jouni Saukon kanssa eli yhteensä yrittäjät ovat toimineet alalla n. 40 vuotta. Yritys työllistää 5 henkeä sekä lisäksi kesällä yritys työllistää nuoria, jotka saavat näin tärkeää työkokemusta omalla paikkakunnalla. Jouni toimii aktiivisesti mukana Kyyjärven kunnallispolitiikassa ja hän oli pitkään mukana myös yrittäjäyhdistyksen toiminnassa. Jounin muutto Kyyjärvelle ja osallistuminen yritys- ja kunnalliselämään, on hieno esimerkki onnistuneesta paluumuutosta synnyin paikkakunnalle.

Kiitos kaikille osallistuneille onnistuneesta juhlasta.


Onnea vielä Jouni ja Vilho Saukko!