Keskiviikko 12.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Paletti 19 v, Synttäreitä vietetään 2.-4.11.2018Paletti 19 v, Synttäreitä vietetään 2.-4.11.2018

Paletti 19 v, Synttäreitä vietetään 2.-4.11.2018

1.11.2018 Kauppakeskus Paletti Suvi Kantonen

Tulevana viikonloppuna on taas tulossa monenlaista Paletin synttäreiden kunniaksi. Suu makiaks ja paljon hurjia tarjouksia. Lapsille mm. Naamiaiskisa ja piirtämään pääsee aiheesta synttärit. Aspi-apinakin näyttäytyy perjantaina Salen myymälässä.

Kauppakeskus Paletti on saavuttamassa19 vuoden merkkipaalun ja sitä juhlistetaan koko viikonloppu.Kauppiaitten hurjia synttäritarjouksia kannattaa lähteä nyt joukolla penkomaan. Perjantaina aloitellaan Salessa täytekakkukahvien merkeissä, jota on tarjolla 10-18. Sale tarjoaa täytekakkukahvit uuden myymäläpäällikön myötä. Apsi-apina näyttäytyy Salessa päivällä. Lauantaina Kauppiaat tarjoavat vohveleita ja mehua ulkoaulassa klo 11-15. Ryhmä Rämän jäsenet ovat paikalla lapsia varten. Lapset haastetaan pukeutumaan naamiaisasuihin, paras asu palkitaan. Lisäksi pääsee piirtämään aiheesta " Synttärit"ja piirrokset saa jokainen laittaa Paletissa esille. Ilmapalloja ja kasvomaalaustakin on tarjolla. Kaikille naamiaiskisaan ja piirtämiseen osallistuneille on luvassa myös karkkeja liikkeissä.

Sunnuntaina jaetaan Paletin yllätyskasseja (jossakin Paletin sokkeloista) niille, jotka ehtivät jonoon kuulutuksen jälkeen. Jako tehdään kahteen eri kertaan ja kasseja on jaossa molemmilla kerroilla 50 kpl.

Luvassa on lisäksi arvontaa ,jossa arvotaan 100 euron lahjakortit päivittäin pe, la ja su kaikkien kävijöiden kesken.

Uusi Naisten vaateliike Annabella avaa liikkeen juuri perjantaina 2.11 Paletin aulassa olevaan tilaan. Yrittäjä Tytti Hannulabacka toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan tuotteisiin. Iloinen uutinen, joka paljastetaan on sekin, että heti synttäreiden jälkeen alkaa Apteekki remontoimaan tiloja Palettiin. Apteekin muuttoa Palettiin päästään todennäköisesti juhlimaan jo ennen Joulua.

Muistetaan asioida Paletissa, jotta hyvät palvelut täällä Kyyjärvellä saadaan säilymään!