Maanantai 20.05.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
KyKy-Betsetille 3-0 vierasvoitto "Keski-Suomen Derbyssä" JyväsLentiksestä / KyKy-Betsetille tiukan väännön jälkeen 3-2 kotivoitto NaPastaKyKy-Betsetille 3-0 vierasvoitto "Keski-Suomen Derbyssä" JyväsLentiksestä / KyKy-Betsetille tiukan väännön jälkeen 3-2 kotivoitto NaPasta

KyKy-Betsetille 3-0 vierasvoitto "Keski-Suomen Derbyssä" JyväsLentiksestä / KyKy-Betsetille tiukan väännön jälkeen 3-2 kotivoitto NaPasta

1.12.2018 Kyyjärven KyKy / Marko Niskala


JyLe vs KyKy-Betset
 0-3 (23-25)(16-25)(20-25)

KyKy-Betset matkusti Jyväskylään Viitaniemen koulun saliin kohtaamaan JyLe:n. Betonimiehet oli liikkeellä kapealla miehistöllä, kun nuorisokaarti oli junnupeleissä. Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti. KyKy antoi tasoitusta isännille monilla syöttövirheillä, mutta hyökkäsi tehokkaasti. Isänniltä hakkuri Tino Vuori kannatteli omaa joukkuettaan.

Toiseen erään KyKy-Betset vähensi syöttövirheitä ja jatkoi tehokasta pelaamistaan. Myös vastustajan hakkuria saatiin pehmennettyä.

Kolmannessa erässä KyKy oli kuskin paikalla ja piti pelin otetta hallussa koko ajan. KyKy-Betsetin passari Martins Jansons jakoi loistavia paikkoja hyökkääjille läpi ottelun joista oli ilo takoa pisteitä. Myös torjunnassa betonimiehet oli napsun verran parempi vastustajaansa.

KyKy-Betsetin tehopisteet jakautuivat tasaisesti hakkuri Sillanpään johdolla ja joukkueesta ei heikkoa lenkkiä löytynyt. Hyvää suorittamista, joka osoitti myös miksi KyKy-Betset on vastustajaansa korkeammalla sarjataulukossa.

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Tuomas Sillanpää, JyLe: Tino Vuori.

KyKy-Betset vs NaPa 3-2 (25-27)(25-23)(25-22)(22-25)(17-15)

KyKy-Betset lähti sunnuntain päivä peliin kokoonpanolla: Jylhä, Väliaho, Jansons, Petrusevics, Väliaho, Sillanpää ja liberona Rasinperä.

Ottelun alku mentiin tasa tahtia, mutta puolessa välin erää NaPa pääsi muutaman pisteen johtoasemaan ja rallatteli jatkopalloilla ensimmäisen erän voittoon.

Toiseen erään KyKy-Betset vaihtoi hakkurin paikalle nuoren Henrik Heinäsen. NaPa lähti erään terävästi ja pääsi alussa hieman karkuun, mutta kotijoukkue tuli erän edetessä tasoihin ja lopussa niukasti ohi.

Kolmas erä alkoi KyKyn hallitessa, johtaen jo 8-1. Tässä vaiheessa NaPa suoritti passarin vaihdon. Ketunpojat pelasivat ennakkoluulottamasti ja ns. isojen eräpisteiden kohdalla oltiinkin sitten jo tasapisteissä 20-20, mutta kolmas erä kumminkin lopulta betonimiehille 25-22.

Neljännessä erässä NaPaketut saivat syötön toimimaan ja kotijoukkueen vastaanoton ja joka osa-alueen ontuessa NaPa vei ottelun viidenteen erään.

Viidennessä ja ottelun ratkaisevassa erässä mentiin aivan tasatahtia kunnes betonimiehet tuumivat että 2 pistettä jäävät Kyyjärvelle ja jatkopalloilla päättivät erän ja koko ottelun 17-15.

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, NaPa: Leevi Alajärvi.

Täysi tunnustus NaPan nuorelle joukkueelle hienosta ja uhrautuvasta pelistä!

Jk: Tyytyväisiä voidaan olla pisteisiin, mutta parannettavaa jäi rutkasti. Rovaniemen poikia vastaan pelatulla asenteella ei Iskua vastaan ole jakoja.
Nyt on Betonimiehillä ryhtiliikkeen aika, joukkuetta täytyy muistuttaa joulun ajan tarkkailijoista, jos se tehoaisi...

KyKy-Betsetin Kotisivut: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/

Ottelut ja Sarjataulukko:

https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/