Keskiviikko 19.12.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Älykännykkä haltuunÄlykännykkä haltuun

Älykännykkä haltuun

4.12.2018 EL Tuula Härkönen

Markon ja kasin apuopettajien avulla opittiin!

Kyyjärven hyvinvointisuunnitelman ja EL:n toimintatavoiteiden innoittamana järjestettiin kansalaisopiston avulla digitaitokurssi. Jotta oppi menisi perille, saatiin peruskoululaisia apuvoimiksi. Viisi kasiluokkalaista sitoutui torstaisin koulun jälkeen tulemaan kirjastolle ja varmistamaan, että Markon opetukset menivät perille.

Kurssille ilmoittautui yli kaksikymmentä. Porukka jaettiin taitojen mukaan kahteen ryhmään. Alkajat saivat tukiopettajat. - Kiitos, oli tosi mukavaa ja hauskaa. - Oikeasti opimme. - Nuoret ovat todella taitavia ja ihania!.
Kasin oppilaat: - Oli hauskaa. - Miten mukava onkaan olla vanhempien ihmisten kanssa. - Vaikka joskus koulun jälkeen väsytti, oli tosi tyytyväinen, että lähti mukaan, yes!

Lämmin kiitos, tästä yhteistyöstä!