Keskiviikko 17.07.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Melkoinen valoilmiöMelkoinen valoilmiö

Melkoinen valoilmiö

22.12.2018 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

He, jotka olivat matkalla joulunviettoon Kyyjärven ja Perhon välillä perjantaina illalla kuuden maissa näkivät itäisellä taivaalla melkoisen valoilmiön - kuin itämaan tietäjät aikanaan.

Itämaan tietäjistä ei ollut kyse vaan ihan paikallista osaamista ja ilmiölle oli täysin luonnollinen selitys. Kyseessä oli nimittäin Lumi-Helmi tyttären yksivuotissynttäreiden kunniaksi ammuttu ilotulite. Kuten kuvien mittasuhteista näkee, kyseessä ei ollut ihan mikä tahansa "Äkäinen anoppi".

Asialla oli Lumi-Helmen iskä Sami Hänninen ja yritys taustalla tietenkin SM-tason ilotulittaja S.A.M.I eli Samin ammunta, maansiirto ja ilotulitus ky. Yritys löytyy NopolaNewsin yritysrekisteristä tästä linkistä.

Esa Nieminen oli kameroineen paikalla ja nappasi ilotulitteen mittasuhteet hyvin paljastavan kuvan. Dronekin oli ilmassa, mutta liekö aavistanut paukun suuruuden ja päätti palata kotipesään juuri ennen h-hetkeä.

Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan 2 v. synttäreitä:) 

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2019.