Perjantai 23.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Magdaleena Hai kiertueella
Kiehtova Magdaleena Hai kiertueellaKiehtova Magdaleena Hai kiertueella

Kiehtova Magdaleena Hai kiertueella

14.1.2019 Neljän koon tarinatalkoot Irma Hirsjärvi

Magdaleena Hain novellit ovat jo vuosia näkyneet kirjoituskilpailuissa kärkisijoilla, ja hän on ollut niin Finlandia Junior-ehdokkaana kuin Pohjoismaiden neuvoston Lasten- ja nuortenkirjallisuuden palkintoehdokaskin. Nyt hän vierailee Kyyjärven, Kannonkosken, Kivijärven ja Karstulan alueella.


Magdaleena Hai vierailee alkavalla viikolla Karstulan, Kannonkosken, Kivijärven ja Kyyjärven kouluissa. Kaikille avoin tilaisuus järjestetään Karstulan kirjastossa tiistaina 15.1. Kirjastossa Magdaleena Haita haastattelee Neljän koon tarinatalkoiden vetäjä Irma Hirsjärvi.

Magdaleena Hai kirjoittaa steampunkia. Se käyttää elementteinään viktoriaanista estetiikkaa ja höyrykoneromantiikkaa, yllätyksellistä kerrontaa ja tieteisfiktion elementteja. Kryptozoologisia tutkimuksia -nettisivu kertoo monipuolisesta kirjailijasta, jonka kiinnostuksen alueilla ei tunnu olevan rajoja.

Magdaleena Hai tunnetaan erinomaisena esiintyjänä. Hän kiertää Neljän Koon tarinatalkoot-projektin ja koulujen vieraana 15.-16.1.2019. Kaikille avoin yleisötilaisuus pidetään Karstulan kirjastossa 15.1.2019 klo 18-19. Tilaisuus on avoin ja kaikenikäisille sopiva.