Tiistai 04.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Tulevaisuuden tekijät-hanke starttasiTulevaisuuden tekijät-hanke starttasi

Tulevaisuuden tekijät-hanke starttasi

17.1.2019 Tulevaisuuden tekijät-hanke, Leader Viisari ry., Päivi Hakkarainen

Hei sinä 17-29-vuotias kyyjärvinen tai paikkakunnalle siteitä omaava nuori aikuinen! Mikä lisäisi sinun viihtyvyyttä Kyyjärvellä? Olisiko tarpeen tehdä jotain lisää tai toisin? Oletko valmis tarttumaan tuumasta toimeen?

Tulevaisuuden tekijät-hankkeella parannetaan 17-29-vuotiaiden mahdollisuuksia vaikuttaa oman kotiseudun kehitykseen ja löytää alueen vahvuuksista lähteviä uusia avauksia työhön, yrittämiseen, harrastamiseen ja asumiseen. Hankkeessa järjestetään sessioita, joissa ideoidaan ja kehitetään ideoista toteutettavia suunnitelmia. Suunnitelmista voidaan kehittää paikallisesti tai alueellisesti toteutettavia tapahtumia, tuotteita tai palveluita. 

Osallistujat ovat avainasemassa, sillä hankkeen pohjalta on tarkoitus muodostaa ideointia ja niiden toteutusta avittava toimintamalli. Hankkeen kohderyhmä on Saarijärvi-Viitasaari seutukunnan sekä Äänekosken kuntien tai alueelle siteitä omaavat nuoret aikuiset. Voimme joustavasti tavata siellä missä tulevaisuuden tekijöitä on ja kehitellä ajatuksia eteenpäin. 

Ollaanhan yhteyksissä!

Päivi Hakkarainen, 040 542 1432 (myös WhatsApp), Snapchat: tuletekijaks, paivi.hakkarainen@saarijarvi.fi

Facebookissa löydät hankkeen päivittyviä kuulumisia Amazing lande-sivustolta, joten käy tykkäämässä ja haasta kaverisikin mukaan!