Tiistai 04.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Mitä jos uskaltaisin?Mitä jos uskaltaisin?

Mitä jos uskaltaisin?

19.1.2019 Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry / Katariina Luoto / AT

... lähteä vapaaehtoiseksi? ... kokeilla jotain uutta yhdistyksessäni tai yhteisössäni? ... kysyä mukaan uutta ihmistä, nuorta, muualta tullutta?

Ei se ole helppoa. Uskaltaa uuteen, nimittäin. Kurkistaa ja kurottaa pelottomasti tulevaan, kun tekisi mieli käpertyä tuttuun ja turvalliseen, pysyä omissa oloissaan ja vaalia vanhaa.

Usein onkin helpompi uskaltaa yhdessä. Kunnanjohtaja Tiina Pelkonen rohkaisi 5.1.2019 kirjoituksessaan kaikkia kyyjärvisiä mukaan yhteiseen hyvän tekemiseen ja yhteisen tulevaisuuden rakentamiseen. "Vain taivas on rajana", kuten Pelkonen sanoitti osuvasti. Tiistaina 29.1. on mainio tilaisuus aloittaa! Silloin Kyyjärven kunta ja useat kumppanitahot kutsuvat Kyyjärven nuoria ja yhdistyksiä yhteiseen tulevaisuusiltaan.

"Tulevaisuusillassa on luvassa innostavia tarinoita ja tietoa yhdessä tekemisestä, yhteisöjen tilasta ja tulevaisuudesta sekä yhteistä työskentelyä. Toivomme mukaan paljon nuoria ja yhdistysten väkeä.", kertovat illan järjestäjiin kuuluvat Anu Hätinen Keski-Suomen Yhteisöjen Tuesta ja Niina Vuori Maaseudun Sivistysliitosta.

Mitä jos uskaltaisit mukaan? Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 24.1. mennessä tästä NopolaNewsin tapahtumakalenterilinkistä

Katariina Luoto, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry