Perjantai 23.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Tervetuloa suunnittelemaan Evakeliumiyhdistyksen toimintaa Kyyjärvellä!Tervetuloa suunnittelemaan Evakeliumiyhdistyksen toimintaa Kyyjärvellä!

Tervetuloa suunnittelemaan Evakeliumiyhdistyksen toimintaa Kyyjärvellä!

28.1.2019 Kyyjärven seurakunta / Ritta Kytölä

Tiistaina 29.1. kello 16 pidetään Pappilassa Sleyn eli Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen Kyyjärven paikallisosaston vuosikokous.

Evankelisuus eli Evankeliumiyhdistys on toiminut Kyyjärvellä jo 85 vuotta ja porukka alkaa ikääntyä. Sinä, joka kaipaat jotakin, tule vuosikokoukseen mukaan kuuntelemaan tai antamaan ideoita ja suunnittelemaan tulevaa toimintaa!Evankelisuus on yksi kirkon sisällä toimivasta viidestä herätysliikkeestä. Se korostaa Jumalan tekoja meidän puolestamme, sanaa ja sakramentteja niinkuin luterilaisuudessa muutenkin. "Täällä tunteet vaihtuu häilyy, sana kestää paikallaan", lauletaan evankelisten laulukirjassa Siionin Kanteleessa ja lauletaanhan siellä toki paljon muutakin.

Muut kirkon sisällä toimivat herätysliikkeet ovat, körttiläisyys eli herännäisyys, lestadiolaisuus, rukoilevaisuus ja ns. viides herätysliike, johon luetaan 1960-70 -luvuillasyntyneet liikkeet kuten esim. Kansanlähetys, Kylväjä ym. Kaikilla herätysliikeillä on omat korostuksensa ja tapansa, mutta kaikkien niiden perustus on sama :kolmiyhteinen Jumala ja kulmakivenä Jeesus Kristus - syntisten Vapahtaja. Ja kaikki ne ovat osa luterilaista kirkkoa.

Tervetuloa mukaan siis Pappilaan tiistaina 29.1. kello 16!