Perjantai 30.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Päiväkerhon kuulumisiaPäiväkerhon kuulumisia

Päiväkerhon kuulumisia

11.1.2019 Kyyjärven seurakunta/lastenohjaaja/Johanna Humalajoki

Päväkerhossa hiljennytään aluksi pyhäkouluhetkeen. Sen jälkeen askarrellaan, syödään eväitä, leikitään, luetaan kirjoja yms.

Seurakunnan päiväkerhossa tärkein hetki on kerhon alusssa oleva pyhäkoulu. Syksyn aikana luettiin paljon lasten raamattua ja keskusteltiin lasten kanssa aina päivän aiheesta. Aiheet pyrittiin tuomaan tähän hetkeen. Lapset tykkäävät kuunnella paljon ja monesti pyysivät, että lue lisää.

Joulun lähestyessä monessa kerhossa puhutiin siitä, miksi ylipäätään vietämme joulua, mikä on joulun sanoma. Miksi Jeesus syntyi tänne maailmaan ja miksi se sitten elämän parhaina vuosina ristiinnaulittiin. Tästä puhumme lisää sitten pääsiäisen lähestyessä.

On mukava huomata että lapset ovat kiinnostuneita asioita.He kyselevät ja kertovat omia mielipiteitä. Syksyn aikana oli paljon mukavia ja hauskoja hetkiä, vauhtiakin riitti.

Kerhossa opitaan myös paljon sosiaalisia taitoja, vuorottelua, toisten huomioon ottamista ja hyviä käytöstapoja.

Kerhoohjaajakin on oppinut monta juttua lapsilta syksyn aikana. Pojat joutuvat monesti muistuttamaan ennen eväiden syöntiä, että ruokarukous unohtui:)

Päiväkerho jatkuu taas ensi viikon tiistaina tuttuun aikaan eli klo 10. Mukaan mahtuu vielä pari kerholaista, jos joku haluaa tulla. Ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

Tehdään taas mukava kerhokevät! Tervetuloa kerhoon!