Torstai 06.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kyyjärven kuntalaisten hyvinvointikysely - Vastaa 28.2 mennessä ja voita 20€ arvoinen lahjakortti Palettiin.Kyyjärven kuntalaisten hyvinvointikysely - Vastaa 28.2 mennessä ja voita 20€ arvoinen lahjakortti Palettiin.

Kyyjärven kuntalaisten hyvinvointikysely - Vastaa 28.2 mennessä ja voita 20€ arvoinen lahjakortti Palettiin.

21.2.2019 Kyyjärven kunta / Niklas Vuorenmäki

Kyyjärvellä luodaan hyvinvointisuunnitelmaa, jonka valmistelun tueksi kaivataan kuntalaisten henkilökohtaisia kokemuksia jokapäiväisestä hyvinvoinnista. Kyselyn tavoitteena on selvittää, miten hyvinvointiasiat ovat edenneet ja mitkä ovat kuntalaisten kokemat hyvinvoinnin kehittämiskohteet. 

Vastaa kokemukselliseen hyvinvointikyselyyn 28.2.2019 mennessä. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Yhteenveto vastauksista julkaistaan osana Kyyjärven hyvinvointisuunnitelmaa.

Kyselyyn pääset vastaamaan TÄSTÄ.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 20e arvoista lahjakorttia kauppakeskus Palettiin. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi (nimi ja puh.nro/sähköpostiosoite) kyselylomakkeen lopussa olevaan yhteystiedot arvontaa varten -kenttään. Kyselylomake ja yhteystiedot käsitellään erikseen. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Terveisin
Kyyjärven kunta