Sunnuntai 20.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kutsu: Elinvoimapajat innostavat kuntia ja järjestöjä luomaan hyvää yhdessäKutsu: Elinvoimapajat innostavat kuntia ja järjestöjä luomaan hyvää yhdessä

Kutsu: Elinvoimapajat innostavat kuntia ja järjestöjä luomaan hyvää yhdessä

25.2.2019 Keski-Suomen Yhteisöjen tuki ry / Anu Hätinen / AT

Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven, Kyyjärven ja Saarijärven yhteinen tilaisuus Karstulassa Wanhoissa Vehkeissä torstaina 28.3.2019.

"Sain valtavan vahvistuksen, että yhdessä tekemällä saamme paljon hyvää aikaan." Näin kuvaili eräs osallistuja innostuneita tunnelmiaan elinvoimapaja-tapahtuman jälkeen viime keväänä. Nyt Keski-Suomen kuntien ja yhdistysten elinvoimapajat vauhdittavat jälleen hyvän kierrettä!


Toivotamme Sinut yhdistys-, seura- ja järjestötoimija lämpimästi tervetulleeksi oman kuntasi Hyvän kierteellä hyvinvoinnin voittajaksi! -elinvoimapajaan!
Pajat kokoavat järjestöjä sekä kuntien työntekijöitä ja luottamushenkilöitä yhteistyön kehittämisen äärelle seitsemällä alueella Keski-Suomessa.

Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven, Kyyjärven ja Saarijärven yhteinen tilaisuus on torstaina 28.3.2019 Wanhoissa Wehkeissä Karstulassa. Lisätietoa ja ilmoittautumisen löydät Yhdistystorilta: www.yhdistystori.fi/elinvoimapajat.

Viime vuoden elinvoimapajassa Kyyjärvelle ideoitiin kunnan ja järjestöjen vahvempaa yhteistä toimintaa. Tätä ideaa vietiinkin eteenpäin tammikuussa pidetyssä yhdistysten ja nuorten Tulevaisuusillassa. Tämän kevään elinvoimapajassa yhteistyötä lähestytään erityisesti siitä näkökulmasta, miten voimme yhdessä tekemällä edistää asukkaiden arjen hyvinvointia.

Elinvoimapajat ovat Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n (KYT) hallinnoiman Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hankkeen ja KYT-järjestöpalveluiden järjestämä kiertue, jonka toteutuksessa kumppaneina ovat kaikki Keski-Suomen kunnat sekä Keski-Suomen sairaanhoitopiiri.

#elinvoimapajat2019 #hyvänkierre

Tiesitkö, että Kyyjärvellä on kaikkiaan noin 50 rekisteröitynyttä yhdistystä. Yhdistysasioissa voit olla yhteydessä kunnassa Niklas Vuorenmäkeen.

(Kirjoittanut: Anu Hätinen, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hanke)