Perjantai 03.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Ystäväviikon avaus Margitin ruokalassa musiikin merkeissäYstäväviikon avaus Margitin ruokalassa musiikin merkeissä

Ystäväviikon avaus Margitin ruokalassa musiikin merkeissä

12.2.2019 Betset Oy Jaana Honkanen

Betsetin ruokalassa voi nauttia myös upeasta musisoinnista ja humorististen soittajien tarinoinnista. Siitä saimme oivan osoituksen maanantai-iltana, kun harmonikkataiteilija Mika Huusari ja kitaravirtuoosi Vesa Tomperi viihdyttivät yleisöään.

Idean illalle keksi Betsetin toimitusjohtaja Lasse Happonen, jonka kotiseudulta Kotkasta nämä musiikkivirtuoosit ovat kotoisin. Vesa Tompurilla on  Kyyjärven vierailullaan myös tehtävänä koota ensi vuonna 70 vuotta täyttävän Betsetin historiaa ja muistoja. Niistä saamme lukea lisää sitten vuoden päästä.

Illan alussa laulettiin yhteislauluna Ystävän laulu. Harmonikkataiteilua kitaran säestämänä ja välillä kitarasooloa harmonikan säestäessä tuli niin bluesin, valssin kuin tangon sävelin.

Väliajalla Betset tarjosi kahvit herkkujen kera, jotka olivat loihtineet Ruokala Margitin naiset Elina ja Mari. Tarjolla oli suolaista ja makeaa herkuteltavaa liki kymmentä sorttia.

Väliajan jälkeen nautimme toisen setin sävelmiä , yhtenä monista yleisön joukosta tulleen toiveen Kotkalaisen Junnu Vainion Albatrossin. Ilta huipentui tietenkin Säkkijärven polkan säveliin. 

Kiitos mukavasta illasta yleisölle, Mika Huusarille, Vesa Tompurille sekä RuokalaMargitin naisille.