Lauantai 11.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Asiointipiste/etäpalvelu palvelevat jatkossa kirjastollaAsiointipiste/etäpalvelu palvelevat jatkossa kirjastolla

Asiointipiste/etäpalvelu palvelevat jatkossa kirjastolla

1.2.2019 Kunta/L.Järvinen

1.2.2019 lukien keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-16

Kunnanvirastolla sijainnut Kyyjärven asiointipiste (yhteispalvelu) palvelee asiakkaita huomisesta perjantaista alkaen kirjastolla. Myös asiointipisteen aukioloaika muuttuu eli jatkossa asiointipiste/etäpalvelu on avoinna keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-16. Palveluneuvojina toimivat kirjastonhoitaja ja kirjastovirkailija.

Palveluneuvojat opastavat sinua sähköisten verkkopalvelujen käytössä, antavat neuvontaa palveluista sekä jakavat ja vastaanottavat palvelun-
tarjoajien lomakkeita ja asiakirjoja. Asiointipisteessä on mahdollisuus asioida myös etäpalvelumahdollisuudella eli kuvallisen verkkoyhteyden
kautta. Etäpalvelu on henkilökohtainen ja luottamuksellinen (monet toimistot sijaitsevat kaukana), joten se säästää aikaasi ja vähentää matkustamista. 

Ajanvarauksen etäpalveluun voi varata sekä asiointipisteen palveluneuvoja tai palveluntuottajan edustaja (esim. TE-toimiston virkailija). Varatusta etäpalvelutapahtumasta tulee asiakkaalle varausvahvistus tekstiviestinä tai sähköpostitse. Kun olet tulossa varattuun etäpalvelutapahtumaan muistathan ottaa kaikki tarvittavat asiapaperit mukaasi, näin saat asiasi hoidettua.Verohallinnon osalta kannattaa ensin olla yhteydessä puhelinpalveluun, josta sitten etäpalveluaika varataan, koska heidän etäpalveluvalikoimansa on rajallinen.

https://www.kyyjarvi.fi/palvelut/asiointipiste