Keskiviikko 22.05.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Pääkirjanpitäjän virkaPääkirjanpitäjän virka

Pääkirjanpitäjän virka

1.3.2019 Kunta/T.Pelkonen/LJ

haettavana 4.3.2019 mennessä

Kyyjärven kunta hakee palvelukseensa

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

Pääkirjanpitäjän tehtäviin kuuluu kunnan kirjanpito, myynti- ja ostoreskontran hoitaminen, talousarvion, tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen laadinta, tilastointi, raportointi, arvonlisäverotukseen ja muuhun talouteen ja kuntakonserniin liittyvät tehtävät. Pääkirjanpitäjä toimii taloushallinto-ohjelmiston pääkäyttäjänä sekä osallistuu uusien taloushallintoon liittyvien ohjelmistojen hankinta- ja käyttöönottoprojekteihin. Kunnassa on käytössä ProEconomica Premium taloushallinnon ohjelmisto.

Odotamme tehtävään valittavalta soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (esim. taloushallinnon tradenomi tai merkonomi) sekä kokemusta kunnan ja/tai osakeyhtiön kirjanpidosta. Arvostamme kokemusta julkisyhteisön taloushallinnon tehtävistä ja Pro Economica Premium -ohjelman käytöstä. Tehtävänkuva vaatii laaja-alaista ammattitaitoa, tietoteknistä osaamista, numerotarkkuutta, järjestelmällisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyötaitoja ja luottamuksellisuutta. Kirjanpitäjän on hallittava keskeinen työhön liittyvä lainsäädäntö.

Työaika on yleensä normaali toimistotyöaika, mutta kiirehuiput toistuvat ajoittain ja vaativat hyvää paineensietokykyä (esim. osavuosikatsaukset, tilinpäätös, talousarvio).  Nykyinen pääkirjanpitäjä työskentelee alussa rinnallasi perehdyttäen sinut tehtävääsi.

 Palkkaus ja muut edut määräytyvät KVTES:n mukaan ja perustuu tehtävän vaativuuden arviointiin. Virkasuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää osoitteeseen www.kuntarekry.fi (työavain 218931). Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 4.3.2019 klo 23:59

Lisätietoja kunnanjohtaja Tiina Pelkonen 044-459 7001 tai pääkirjanpitäjä Soili Koskela 044 459 7004 tai kunnanhallituksen puheenjohtaja Jouko Huumarkangas 040-752 1272.