Maanantai 21.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Suvi Osala ohjaa Hyvän mielen teot -hankkeen viikkotoimintaa Kyyjärven lisäksi Viitasaarella
Viikkotoiminta jatkuu taas - nuorten näköistä tekemistä Kyyjärven kevääseenViikkotoiminta jatkuu taas - nuorten näköistä tekemistä Kyyjärven kevääseen

Viikkotoiminta jatkuu taas - nuorten näköistä tekemistä Kyyjärven kevääseen

21.2.2019 Maaseudun Sivistysliitto / Niina Vuori

Hyvän mielen teot -hankkeen toiminta jatkuu uusin voimin!

Viime vuoden lopulla nuoriin keskittyvä Hyvän mielen teot, yhteiset talkoot -hankkeessa kokeiltiin, miten nuorten toimintaa voisi tuoda Palettiin.

Nyt parin kuukauden hiljaiselon jälkeen hankkeen uutena yhteisökehittäjänä ja viikkotoiminnan vetäjänä on aloittanut Suvi Osala ja säännöllinen pyörähtää käyntiin! Kokoontumispaikkana on Nuoppari. Ensimmäisen kerran tavataan Nuopparilla ke 27.2. klo 17, jolloin sovitaan myös seuraavisten tapaamisten ajankohta. Toiminta on suunnattu yläkouluikäisille, mutta kutosetkin voivat osallistua, koska ovat syksyllä jo yläkoululaisia.

Suvin johdolla nuoret pääsevät toteuttamaan omannäköistään toimintaa ja saamaan äänensä kuuluviin Kyyjärvellä. Tavoitteena on myös saattaa nuoria ja aikuisia toimijoita yhteen ja löytää luontevia yhdessä tekemisen paikkoja. Näitä voisikin olla esimerkiksi kesän ajan tapahtumissa.  

Saimme myös yhdessä Nopolan koulun kanssa valinnaisainevalikoimaan Nyt tapahtuu -kurssin, jossa hankkeen sisältöjä toteutetaan oppiaineena, mistä oppilaat saavat todistukseen tunnustuksen osaamisestaan. Nyt jännitetään, toteutuuko kurssi vai ei!

Joka tapauksessa hankkeen toiminta jatkuu aina kesään 2020 saakka, jos ei koulussa, niin vapaa-ajalla.

Ota yhteyttä, jos haluat ideoida nuorten kanssa toteutettavaa toimintaa tai kysyä lisätietoja hankkeesta.

Niina Vuori, projektikoordinaattori
p. 040 774 9378, niina.vuori@msl.fi, FB Niina Vuori MSL

Suvi Osala, yhteisökehittäjä
p. 0400 987 001, suvi.osala@msl.fi, FB/IG @mslsuviosala