Tiistai 04.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Tiedote Piispalan Crazy Action -illoistaTiedote Piispalan Crazy Action -illoista

Tiedote Piispalan Crazy Action -illoista

18.2.2019 4H/nuorisotoimi Jaana Ojala

Crazy Action -toiminnassa Piispalassa on ilmennyt ongelmia käyttäytymisen kanssa. Käyttäytyminen ja toimiminen osalla porukasta ei ole luonnistunut alkuunkaan ja esimerkiksi oman nimen kirjoittaminen osallistujalistaan ei ole onnistunut. Kaikki eivät ole käyttäytyneet huonosti, vaan suurin osa nuorista on osannut käyttäytyä hyvin. Näin ollen onkin harmi, että koko porukka joutuu kärsimään osan porukan tekemisistä ja huonosta käytöksestä.

Loppu syksystä asti ongelmia on ilmennyt uimahallin puolella ja Piispalan henkilökunta on toistuvasti joutunut puuttumaan uimahallikäyttäytymiseen tuloksetta. Osalla nuorista toiminta on ollut uhkarohkeaa, muita asiakkaita häiritsevää sekä toistuvasti sääntöjen vastaista. Siksi onkin päätetty yhdessä Piispalan henkilökunnan kanssa, ettei kyyjärveläiset ui seuraavalla Crazy Action -kerralla, joka on 5.3.

Toiminta on vapaaehtoista ja ilmaista, joten on todella harmi, että ne nuoret, jotka osaavat käyttäytyä hyvin joutuvat myös kärsimään. Ensi kerran perusteella katsotaan pääsevätkö nuoret loppu keväänä uimahallin puolelle. Toivoisimme, että vanhemmat keskustelisivat omien nuoriensa kanssa kotona, kuinka julkisilla paikoilla käyttäydytään, sillä Piipalassa on Crazy Action -nuorien lisäksi myös maksavia asiakkaita sekä leirikoululaisia.

Terveisin,

Crazy Actionin -ohjaajat