Perjantai 23.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Mylläreiden hallituksen linjauksia: Yrityksiin panostetaanMylläreiden hallituksen linjauksia: Yrityksiin panostetaan

Mylläreiden hallituksen linjauksia: Yrityksiin panostetaan

17.2.2019 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Kyyjärven mediamyllärit ry:n hallitus kokoontui 14.2.2019 ja valitsi varapuheenjohtajaksi Jari Lautasen.

Kyyjärven mediamyllärit ry:n hallitus vuodelle 2019 on seuraava:

  • Erkki Koivisto, puheenjohtaja
  • Jari Lautanen, varapuheenjohtaja
  • Eevaliisa Hakola
  • Tuula Härkönen
  • Anne Mäntynen
  • Eeva Pölkki
  • Soile Vehkalampi
  • varajäseninä Minna Karhukorpi ja Maija Suuniittu
  • sihtterinä hallituksen ulkopuolelta Aaro Toppinen

Vuoden ensimmäisessä kokouksessa hallitus linjasi tulevan vuoden toimintalinjoja.

Yritykset ja niiden menestyminen on Kyyjärven ja koko lähialueen eilnehto. Nopola News -verkkopalvelussa alueemme yritysten palvelutarjonta kootaan keskitetysti yhteen paikkaan ja tuodaan esiin tuhansille ja taas tuhansille sivustolle vierailijoille. Vuositasolla Nopola Newsiin perustetaan Google Analyticsin mukaan yli 400.000 istuntoa ja sivulatauksia kertyi viime vuonna yli 1,7 miljoonaa. Potentiaalisia asiakkaita kaikki! Mukana olevilla yrityksillä on mahdollisuus tehdä rajaton määrä tarjouksia ja ostovinkkejä niille varattuun omaan osioonsa. Osa yrityksistä on ottanut tämän palvelun omakseen ja käyttää toimintoa kiitettävästi hyväkseen. Toiminnan soisi kuitenkin yleistyvän myös muiden yritysten parissa. Tunnukset ja koulutukset annetaan - kannattaa kysyä.

Yritysten näkyvyyteen panostataan ja uutena toimintamallina tänä vuonna kokeillaan yritysten omaa tiedontuotantoa. Toimintamallia käynnistellään kevään aikana ja se hakee varmasti muotojaan vuoden mittaan. Tarjoukset edelleen omaan osioonsa, mutta viestinnällä tarjotaan mahdollisuutta kertoa esimerkiksi yrityksen tilasta, nykypäivästä tai tulevaisuudesta. Tarinankerronta on yksi yritysviestinnän kulmakivistä ja siihen meillä Kyyjärvellä on Nopola Newsin myötä erinomaiset mahdollisuudet. Yrityssektorille panostetaan resursseja ja lisätään tuotantoon ostopalveluita. NettiTV- ja Maxivisionin iptv-palvelut ovat tällä saralla vielä täysin kääntämätön kortti!

Sisällöntuottajille on luvassa yhteisiä kokoontumisia ja koulutusta. Sisällöntuotannon perusperiaatteet eivät ole muuttuneet, mutta tietosuoja- ym. määräykset tuovat oman mausteensa soppaan. Yhdistysten hallitusten ja sisältöä tuottavien tahojen tuleekin ensi tilassa käydä läpi tiedontuottajansa, tehdä päätökset mahdollisista muutoksista ja toimittaa ajantasalla oleva lista myllylle. Entiseen tyyliin artikkelin sisällöstä vastaa ensisijaisesti kirjoittaja yhdistyksen, järjestön tms. toimielimen myöntäminen valtuuksin. Mitään uutta tässä ei ole.

Kyyjärven mediamyllärit ry:n jäsenille hallituksen tavoitteena on lisätä tarjontaa. Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 20 €:a ja sen voi joko maksaa suoraan yhdistyksen tilille tai odotella postin mukanaan tuomaa jäsenmaksulaskua viime vuotisen käytännön mukaan. Ohjeet löytyvät tästä linkistä.  On mielestämme kuitenkin iso asia, että mylly on pystytty pitämään auki arkisin kahdeksasta neljään ja tuotetaan palveluita kuntalaisille ja yrityksille. Kovin montaa kaupunkia tai kuntaa ei Suomesta löydy, jossa vastaavaa toimintaa on tarjolla ilman merkittävää julkista tukea. Meillä on, joten käykää ja tuokaa ideoita tullessanne.

Lisäresursseja kaivataan eli jos sinua kiinnostaa monipuolinen media-ala, niin ota ihmeessä yhteyttä.