Tiistai 07.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Palettiin uusi Kahvila -Ravintola Keskipiste.Palettiin uusi Kahvila -Ravintola Keskipiste.

Palettiin uusi Kahvila -Ravintola Keskipiste.

5.2.2019 Kauppakeskus Paletti Suvi Kantonen

Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä kahvila-ja ruokapalvelujen osalta muutostyöt tiloissa alkavat olla jo loppusuoralla, ja jo perjantaina 8.2 päästään ihastelemaan uudistuneita tiloja. Paletin uudet yrittäjät ovat Anne ja Jari-Pekka Uusisalo, jotka ennakkoluulottomasti ryhtyvät vetämään Kahvila-Ravintola Keskipistettä.

Ollaan sen ikäisiä, että juuri nyt tuntui oikealta hetkeltä tehdä muutoksia elämässä ja näinkin isossa mittakaavassa, kertoo Jari-Pekka Uusisalo. Liikennöinti linja-autoilla toki jatkuu, samoin Annella Saarikassa työskentely, mutta mahdollisimman paljon ollaan itsekin tässä Keskipisteessä töissä. Osa työntekijöistä, jotka olivat Cafe Restaurantin palveluksessa jatkavat myös meillä. Aukioloajat ovat samat kuin aikaisemminkin vielä helmikuun ajan, maaliskuulla sitten ollaan jo ainakin perjantai-iltaisin myöhempään avoinna. Palvelutarjonta jatkuu alussa samoilla linjoilla kuin aikaisemminkin. Pyrimme järjestämään hyvät lounaspalvelut, samoin Kotipizza, Rolls-tuotteet ja kahviopalvelut, jatkaa Uusisalo.

Remontti ei mikään pikkujuttu.

Tänä vuonna juhlitaan Kauppakeskus Paletin 20-vuotista taivalta. Mitään suurempia muutoksia ei kahvio-ruokalan tiloissa ole tähän mennessä tehty, joten Uusisalojen suurin haaste olikin siinä, miten vanhat tilat saisi mahdollisimman toimiviksi. Lähes kaikki pinnat on uusittu, kalusteitakin keittiöön on paljon hankittu. Jari-Pekalla on kokemusta isojen ryhmien kuljettamisesta eri taukopaikoille. Ruokailu ja kahvittelu pitää sujua nopeasti. Hän kertookin, että paljon ideoita ja uusia asioita on muhimassa, mutta kaikkea ei pysty kerralla toteuttamaan. Kunhan alkuun päästään, ja katsotaan toimivuutta, niin kaikkea on kyllä helppo lisätä. Hänen mukaansa pintaremontti jatkuu vielä kevään aikana, mutta kaikki selkeytyy kyllä aikanaan. Tiloihin tulee myös rauhallinen lasikabinetti, jossa voi ruokailla rauhassa, tai järjestää tarvittaessa iltaisin vaikka yksityistilaisuuksia ja kokouksia. Suuressa remontissa ovat ystävät auttaneet kovasti. Isona apuna ovat olleet mm. Marika ja Janne Kinnunen, sekä Esa Hänninen, joka kuvassakin laittamassa juuri pöytätasoja paikoilleen. Myös yhteistyö Kyyjärven kunnan kanssa on sujunut Uusisalojen mukaan erittäin hyvin.

Perjantaina siis jo avataan, virallisia avajaisia vietetään lauantaina 9.2. Yrittäjät toivottavatkin kaikki tervetulleiksi tutustumaan uudistettuihin tiloihin ja palveluihin. Molemmat ovat luottavaisia tulevaisuuden suhteen. Tosissaan tähän lähdettiin heti alusta alkaen. Tulevaisuutta ei kukaan osaa ennustaa, parhaamme tulemme joka tapauksessa tekemään, kiteyttää Jari-Pekka ajatuksiaan.