Tiistai 07.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Betset-yhtiöt osti BM Turku Oy:n liiketoiminnanBetset-yhtiöt osti BM Turku Oy:n liiketoiminnan

Betset-yhtiöt osti BM Turku Oy:n liiketoiminnan

11.2.2019 Betset-yhtiöt

Betset-yhtiöt on ostanut BM Turku Oy:n liiketoiminnan ja vahvistaa asemaansa Länsi-Suomen markkinassa ja kasvattaa asuntorakentamisen kapasiteettia betonielementtien valmistajana. Liiketoimintasiirto tapahtui 1. helmikuuta 2019 ja kauppaan kuuluu Turun ja Paraisten tehtaat, jotka työllistävät yhteensä 75 henkilöä ja joiden yhteenlaskettu liikevaihto tilikaudella 2018 oli noin 11 miljoonaa euroa.

Kauppa noudattaa Betset-yhtiöiden strategiaa kasvattaa ja vahvistaa olemassa olevaa liiketoimintaa sekä luoda lisäarvoa nykyisille ja uusille asiakkaille laajemmalla palvelukokonaisuudella ja tehdasverkostolla.

Betset Group -konsernin toimitusjohtaja Mika Löytösen mukaan yritysjärjestelyn myötä Betset-yhtiöiden liiketoiminta laajenee merkittävästi ja se pystyy palvelemaan paremmin myös Länsi-Suomen asuntorakentajia. "Järjestely vahvistaa Betset-yhtiöiden asemaa erityisesti Turun markkina-alueella", hän toteaa.

Betset-yhtiöiden hallitusten puheenjohtaja Hannu Löytönen korostaa henkilökunnan korkeaa osaamistasoa. "Kaupan kannalta oleellista oli se, että BM Turulla on hyvin motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta", hän summaa.

"Betset-yhtiöt on paras mahdollinen ostaja asiakkaiden, henkilökunnan ja muiden sidosryhmien kannalta", toteaa BM Turun toimitusjohtaja Timo Riihimäki. Hänen mukaansa on
tärkeää, että ostaja on maineikas perheyritys, jolla on vahva halu panostaa liiketoiminnan kehittämiseen sekä tarjota työntekijöille vakaa ja turvallinen toimintaympäristö.

Liiketoimintakaupan jälkeen Betset-yhtiöillä on yhdeksän tehdasta Suomessa ja osakkuusyritys Virossa. Yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto Suomessa on noin 125 miljoonaa euroa ja yhtiöt työllistävät yhteensä noin 625 henkilöä.