Tiistai 11.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Avoimet ovet kunnanvirastollaAvoimet ovet kunnanvirastolla

Avoimet ovet kunnanvirastolla

5.3.2019 Kunta/L.Järvinen

maanantaina 11.3. klo 12-16

Viime joulun alla oli touhua ja tohinaa, kun kunnanviraston hallinto-osaston väki muutti vanhoista toimitiloista Kivirantaan. Tekninen osasto jäi paikoilleen terveysaseman takana oleviin entisiin eläinlääkärin tiloihin, joissa jo ovat toimineetkin jonkin aikaa.  Kivirannasta löytyi hallinto-osastolle juuri sopivasti neliöitä entisestä vanhainkodin johtajan asunnosta. Täältä löytyvät kunnanjohtajan, sivistysjohtajan, pääkirjanpitäjän, hallintosihteerin ja toimistosihteerin toimistot.

Pidämme hallinto-osastolla maanantaina 11.3. klo 12-16 avoimet ovet.  Tule tutustumaan tiloihimme Kivirannassa, samalla voit jutella uusien sekä vanhojen viranhaltijoiden ja työntekijöiden kanssa. Ja jos suuta alkaa kuivaa keskustelujen lomassa, niin tarjolla olisi kahvia klo 12-16

Tervetuloa!