Perjantai 22.11.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Metsolan retkiMetsolan retki

Metsolan retki

18.3.2019 Kyypartio/ Eevaliisa Hakola / Sudet lauma

Neljä sudenpentua, yksi sudarin äiti ja yksi partiojohtaja. Neljät sukset ja sauvat + yksi ahkio = Sudet lauman retki Metsolaan.

Lähdimme parkkipaikalta kohti Metsolaa. Hiihtomatka oli 4 km mutta yhteensä 8 km. Meillä oli rinkat / reput selässä. Meillä oli ahkio mukana, Eevaliisa veti sitä. Kun päästiin perille oli tosi hiki ja teki mieli mennä suihkuun mutta siellä ei ollut suihkua. Sitten vaihdettiin kuivat vaatteet ja alettiin tekemään pedit. Sitten alettiin tekemään sörsselssöniä eli makaroonia, jauhelihaa ja sipulia. Syönnin jälkeen mentiin leikkimään ulos lumisotaa ja kotista. Poseerattiin kuvissa, tehtiin ihmispyramidi ja paistettiin perunamakkaranyyttejä.

Kun tultiin sisälle tytöt meditoivat. Tehtiin puoli yhteentoista asti lettuja, me lapset, ei aikuiset. Herättiin aamulla ja tehtiin partiopuuro ja keitettiin kaakaota joka oli eka kylmää ja sitten siitä tuli lämmintä. Syötiin omia eväitä (herkkuja) jos niitä oli mukana. Pakattiin tavarat ja sitten lähdettiin taas se tuskallinen 4 km hiihtämään. Hiihtomatkalla osa leikki ampumahiihtoa, tähdättiin puihin.

- Nelli -

 

Tylsintä oli hiihtäminen. Kivointa oli lettujen paistaminen.

Leikittiin lumisotaa. Yhdeltä tuli verta nenästä.

Laitettiin pedit. Oli tylsä iltasatu.

Tehtiin aamupuuroa.

Oli pelottavaa mennä pimeällä vessaan. 

- Miia -

 

( Yllekirjoittaneen laskupää? voi elämänkevät! Oli meillä kaikilla siis sukset.. ei rikottu latua kävellen)