Tiistai 04.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
HIIHTOSUUNNISTUKSEN ALUEMESTARUUS KILPAILUT HARSUNKANKAALLA 2.-3.3.2019HIIHTOSUUNNISTUKSEN ALUEMESTARUUS KILPAILUT HARSUNKANKAALLA 2.-3.3.2019

HIIHTOSUUNNISTUKSEN ALUEMESTARUUS KILPAILUT HARSUNKANKAALLA 2.-3.3.2019

1.3.2019 Kyyjärven KyKy ry / Esa Kyrönlahti

Kyyjärven Kyky ja Alajärven Ankkureiden suunnistusjaosto järjestävät yhdessä kaksipäiväiset hiihtosuunnistuksen aluemestaruus kilpailut Harsunkankaan maastossa.

Kilpailualue rajoittuu maanomistajilta saatuihin lupiin. Alue sijoittuu VT 13 eteläpuoliselle alueelle rajoittuen idässä PietariBrahentiehen ja lännessä pulkkamäkeen johtavan metsäautotien pellonreunaan asti ja siitä etelään.

Autoille on varattu parkkipaikka-alue Harsunkankaalle johtavan tien oikealla puolella olevalle pelto alueelle.

Alueelle on ajettu rataverkostoa n. 60 km. Jotta rataverkosto pysyy kilpailuihin asti hyvässä kunnossa ja kartat ovat kilpailupäivänäkin ajanmukaiset, toivomme että hiihdettäisiin valmiiksi ajettuja uria pitkin ja vältettäisiin umpihangessa hiihtämistä uralta toiselle ettei muodostuisi ylimääräisiä reittejä. Toivomme myöskin, että moottorikelkkailijat pyrkisivät välttämään kyseistä aluetta ennen kilpailuja.

Merkitylle moottorikelkkareitille laitetaan tapahtumasta kertovat ilmoitustaulut hyvissä ajoin ennen tapahtumaviikonloppua.

Lisäksi asiasta on tiedotettu naapurikunnassa toimivalle Kouheron Kelkkailijat ry:lle, he ovat luvanneet tiedottaa asiasta myös omilla kotisivuillaan ja some -kanavilla.