Tiistai 04.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
HIIHTOSUUNNISTAJAT VAUHDISSA HARSUNKANKAALLAHIIHTOSUUNNISTAJAT VAUHDISSA HARSUNKANKAALLA

HIIHTOSUUNNISTAJAT VAUHDISSA HARSUNKANKAALLA

9.3.2019 Kyyjärven KyKy ry / Esa Kyrönlahti

Alajärven Ankkureiden ja Kyyjärven Kyvyn järjestämissä hiihtosuunnistus kisoissa Harsunkankaalla 2-3.3.2019 ratkottiin Alun talvirastien mestaruuksista. Samalla kilpailtiin myös Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen, ÖID:n ja Keski-Pohjanmaan aluemestaruuksista. Viikonlopun aikana Harsunkankaan maastoissa kisasi yli 500 hiihtosuunnistajaa.

Kisat käytiin läpi vaihtelevassa talvisäässä. Lauantainen lumimyräkkä vaihtui onneksi sunnuntaina aurinkoiseksi pikkupakkaseksi. Kisapaikalla riittikin säpinää molempina päivinä kun kilpailijat valmistautuivat omaan suoritukseensa ja lämmittelivät kisakeskuksen yhteydessä olleella lämmittelyladulla.

Harsunkangas lähimaastoineen tarjosi upeat puitteet kisoille. Se keräsi kilpailijoilta paljon kiitosta ja herätti ihastusta.

 

Tapahtuman tuloksiin ja mielenkiintoiseen "Reittihärveliin" voit tutustua tästä

Näin suurten kilpailujen järjestäminen ei onnistu ilman ammattitaitoisia ihmisiä ja eri tahojen yhteistyötä.

Kyyjärven Kyky haluaa kiittää Alajärven Ankkureita ja maanomistajia, jotka mahdollistivat kilpailujen järjestämisen.

Kiitokset Kyyjärven kunnalle, Kivirannan keittiöhenkilökunnalle, HET-teatterille, Kaunis Kyyjärvelle, Tulentorjujille, Markku Mäntyselle, Kouheron Kelkkailijoille ja Teille kymmenille talkoolaisille, jotka annoitte työpanoksenne kisojen onnistumiseksi.

Yhdessä tekemällä onnistutaan!

 

KYYJÄRVEN KYKY ry