Maanantai 03.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kyky-Betset taisteli työvoiton Lempäälän Kisasta ja jatkaa välieriin Rantaperkiön Iskua vastaan.Kyky-Betset taisteli työvoiton Lempäälän Kisasta ja jatkaa välieriin Rantaperkiön Iskua vastaan.

Kyky-Betset taisteli työvoiton Lempäälän Kisasta ja jatkaa välieriin Rantaperkiön Iskua vastaan.

20.3.2019 Kyyjärven KyKy / Marko Niskala

Kuvassa: 2. Ottelun palkitut: LeKi: Kasimir Luostarinen, Otteluisäntä: Betsetin edustaja: Esa Kyrönlahti, KyKy-Betset: Mika Väliaho

LeKi vs KyKy-Betset 3-2 (23-25)(25-19)(25-19)(26-28)(20-18)

Viikonlopun taistelussa lauantaina LeKi otti kotonaan huikeassa ottelussa 3-2 voiton mutta se ei betonimiesten tahtoa heilauttanut. Saimme hirmuisen buustin mukaan ja se näkyi joukkueen tahtotilassa. Viidennen erän tappio 20-18 ja erän 3 hukattua ottelu palloa ei lannistanut. LeKi taisteli vimmatusti ja sai pelin poikki mutta näimme tässä kohtaa että meidän päivä tulee huomenna.

KyKy-Betset vs LeKi 3-1 (25-22)(25-22)(22-25)(28-26)

Kultainen erä: KyKy-Betset vs LeKi 1-0 (25-17)

Sunnuntaina jatkettiin Kyyjärvellä ja kaikki tiesivät että vaaditaan normi pelin voitto ja sitten kultaisen erän trilleri. Lataus oli hieno. LeKi pisti parastaan libero Jyri Niemen johdolla ja Siirilän Tuomas antoi tukea kovilla hyökkäyksillään. Ex-KyKyläisten sinnittely ei riittänyt.

Veljekset Väliaho oli tehnyt sellaisen käärmekeiton että oksat pois. Hautakylän miehet varastivat koko shown. Mikon Lempäälässä alkanut syöttö alkoi kulkea entistä hurjemmin ja vei uskon vastustajalta. Mikan torjunta työskentely sai katsomon ulvomaan ja tuntui jo pahalta katsella. Taisi Mika pelata elämänsä pelin tähän saakka. Kyllä koko joukkue taisteli mahtavasti ja ennätys yleisö 334 takasivat jatkopaikan. Saatasko Välierä Ottelussa 400 katsojaa lauteille ??!!

Tampereen kovin joukkue vastaan. Runkosarjan ykkönen, Rantaperkiön Isku käveli NaPan yli puolivälierissä. Välierät alkavat lauantaina Kyyjärven kuumassa saunassa klo 18:00 ja jälkilöylyä on luvassa sunnuntaina Tampereen Pyynikillä klo 17:00. Samalla kaavalla edetään ja otteluparin voittaja jatkaa Liigakarsintoihin joissa ratkaistaan myös 1-Sarjan mestari. Kevät on pelimiesten parasta aikaa ja myös fanien. Kiitos kuuluu kaikille ja tätä herkkua on hyvä tarjoilla, tulkaa ajoissa lauantaina silloin laitetaan ennätys saliin parissa jutussa. Pysykää taajuudella.

KyKy-Betsetin Kotisivut: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/

Ottelut ja Sarjataulukko:

https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/