Keskiviikko 22.05.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Naisia hemmotellaan taas 8.3. PaletissaNaisia hemmotellaan taas 8.3. Paletissa

Naisia hemmotellaan taas 8.3. Paletissa

5.3.2019 Kauppakeskus Paletti Suvi Kantonen

Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä järjestetään jälleen Naistenilta 8.3. Luvassa mm. kukkatyöpajaa , muotinäytöstä, tuote-esittelijöitä, livemusiikkia ja hurjia tarjouksia. Tietysti tarjolla myös hyvää iltapalaa ja arvontaakin. Liikkeet avoinna klo 20.00 saakka, myös Apteekki. Sale puolestaan avoinna klo 21 saakka.

Kukkatyöpajassa on mahdollisuus valmistaa oma kukka-asetelma 5:llä eurolla. Hintaan sisältyy tarvikkeet ja opastus. Kukkatyöpaja klo 16-18. Nyt miehetkin rohkeasti vain mukaan tekemään naisille ihan oman maun mukaan asetelma. Muotinäytöksessä kyyjärveläiset naiset ja lapset esittelevät kevään muotia Marimekon, Annabellan, Evesin ja PaaPiin asusteista. Näytökset klo 18 ja 19.30

Menossa mukana ovat lisäksi Kuosiverstas, Tarkkatikki, Sirkun Desing, sekä Forever tuotteita. Vapevakin paikalla esittelemässä toimintaansa. Livemusiikista illan aikana vastaa Tenoriluutnantti Raimo Salo. Tottakai kauppiailla on tarjolla iltapalaakin. Pöydästä löytyy vihersalaattia, viinirypäleitä, juustoa, lihapullia  ja kuplivaa juomaa, joita tarjolla klo 17 alkaen.

Kauppiaiden tarjouksia pääset katsomaan Kauppakeskus Paletin nettisivuilta ja facebookista.Myös paikallislehdissä tarkemmin tarjouksista. On Iik kampanjaa, Pentikin ystäväklubi-kampanjaa, suklaata, Acon-suihkuöljyä ja käsivoidetta huippuedullisesti, vaatteita ja tekstiilejä alennuksella,sekä paljon jo kevään uuttakin liikkeissä, ym...ym...

Kaikkien iltaan osallistuneiden kesken arvotaan 2 kpl 50 euron lahjakortteja. 

Kahvila-Ravintola Keskipisteen suolaisen ja juustokakkujen herkkupöytäkin vain 10 euroa, tarjolla klo 17 alkaen, joten nyt kannattaa lähteä oikein ajan kanssa Palettiin  Kyyjärvelle. Tervetuloa siis joukolla Naisten iltaa viettämään!