Sunnuntai 16.06.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Paletin Onnen Päivät 22.-24.3.2019Paletin Onnen Päivät 22.-24.3.2019

Paletin Onnen Päivät 22.-24.3.2019

20.3.2019 Kauppakeskus Paletti Suvi Kantonen

Perinteeksi muodostuneet kevään Paletin Onnen Päivät ovat taas viikonloppuna. Paljon hurjia tarjouksia liikkeissä, leppoisaa yhdessäoloa, herkuttelua, aarteenetsintää, arvontaa, hyvää musiikkia ja munkkikahvit, siitä ne on Onnen Päivät tehty.

Kevät tulee kohisten. Palettiin on  saapunut jo paljon kevään uutuustuotteita ja päivittäin tulee lisää.Kevään Onnen Päivät on järjestetty jo monta vuotta. Ne ovat tulleet suosituiksi juuri hyvien tarjousten, tarjoilun ja ohjelman vuoksi. Onnen päivillä tavataan paljon tuttuja, vaihdetaan kuulumisia, tutkitaan alekoreja, osallistutaan arvontoihin ja hemmotellaan sekä itseä , että myös ystäviä kahvittelun ja ruokailunkin myötä. Tälläkin kertaa liikkeet ovat panostaneet kovasti, joten pengottavaa kyllä riittää  ja hyviä tuotteita löytyy edullisesti.

Perjantaina aloitellaan Salen kabanossi tarjouksin. Eves vaateliikkeestä saa kaikki kevään takit naisille, sekä miehille 20 prosentin alennuksella ja Marimekosta erä kankaita vain kympillä. Pentikin liikkeessä vaaleanharmaat Pioni-tuotteet 30 prosentin alennuksella. Perjantain kova tarjous Iittala outletin myymälässäkin, Mariskooli (kirkas) irtoaa kympillä, kun normaalihinta olisi 47,90. Kahvila-Ravintola Keskipisteessä kannattaa tankata täyteläisen Pizzabuffetin herkkuja, niitä on tarjolla klo 17-19. Annabella vaateliikkeessä ostamalla kolme tuotetta maksat vain kahdesta, sillä Annabella tarjoaa sinulle edullisimman veloituksetta. ( tarjous voimassa koko viikonlopun) PaaPiin liikkeestä löytyy  kankaita sekä iloisia, värikkäitä tuotteita vauvoille, lapsille ja naisille. Kukka -ja sisustuspuoti Rustiikkiin on saapunut jo paljon kevään uutuuksia, joten nyt poistotuotteet alta pois todella edullisesti. Iittala outletin myymälässä koko viikonlopun ajan muitakin hurjia tarjouksia, mm. Arctica 17 cm asetti 3euroa( 2-laatu). Lisäksi yli 50 euron ostoksista Iittalan myymälästä saa yllätyslahjankin, arvo 15,90

Lauantaina kauppiaat tarjoavat klo 11-16  donitsimunkkeja kahvin kera. Leppoista musiikkia kahvittelun lomassa kuullaan Joonas Erkkilä & Pekka Unnbom Duon esittämänä. Hyvää musiikkia  tulossa klo 12.30,13.30 ja 14.30. Kahvila-Ravintola Keskipiste laittaa tarjolle porsaanleikettä pippurikastikkeella ja lohkoperunoilla, joten kannattaa tulla viettämään lauantainakin päivää porukalla Palettiin oikein ajan kanssa.  

Sunnuntaina asiakkaat pääsevät etsimään aarteita kauppaliikkeistä klo 13 ja 15. Tarkemmin säännöistä kerrotaan paikan päällä ennen aarteiden etsimistä. Kauppakeskus Paletti tulee täyttämään syksyllä jo 20 vuotta, joten Onnen Päivillekin pistettiin kunnon arpajaiset pystyyn. Kaikkien viikonlopun aikana Paletissa käyneiden kesken arvotaan nimittäin 20 kpl 20 euron lahjakortteja.

Tervetuloa Onnen Päiville Kauppakeskus Palettiin!