Perjantai 10.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Vaaliekstra: Tutustu ehdokkaisíinVaaliekstra: Tutustu ehdokkaisíin

Vaaliekstra: Tutustu ehdokkaisíin

1.4.2019 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Hallitus hajosi ja kansanedustajaehdokkaat kirmaavat kilvan vaalikarjan sekaan seuraavan kuukauden ajan - uudet ja vanhat. Nopola News käynnistää tuttuun tapaan Vaaliekstran.

Olihan se huikeaa keväällä 2007 kun Nopola Newsin ihka ensimmäinen eduskuntavaalien Vaaliekstra käynnistettiin. Ei ollut sosiaalista mediaa Suomessa eikä vielä kovin paljon muuallakaan maailmassa. Jo tuolloin täällä Nopolassa pohdittiin syvällisesti voidaanko tämän tyyppisellä tavalla ja medialla lähestyä äänestäjiä ja onko sillä mitään vaikutusta. No, nyt se tiedetään ja asiaa setvitään Amerikan mantereella käräjillä oikein isolla sakilla. Nopolan vuoden 2007 vaaliekstraan pääset tutustumaan tästä linkistä. Säännöt on muuten tosi hyvät ja niitä kannattaa itsekunkin noudattaa edelleen.

Aloite Nopola Newsin vaaliekstraan tuli aikanaan ehdokkailta ja niin se tuli tänäkin vuonna.

Pelisäännöt ja hinnat:

1. Yksittäinen tapahtumakalenteri-ilmoitus ehdokkaan tilaisuuksista 20 €/kerta.

2. Ehdokkaan laatimat kaksi (2) kirjoitusta kuvineen Eduskunnasta aihealueelle sekä tapahtumakalenteri-ilmoitukset max 4 kpl. Ehdokas voi linkittää kirjoituksiaan eteenpäin haluamilleen kanaville ja päinvastoin. Kirjoitukset julkaistaan viipymättä satunnaisessa järjestyksessä. Kakkosvaihtoehdon hinta yhteensä 150 €. 

Hinnat sisältävät alv:n, sillä pitäähän valtion rattaiden pyöriä vaalien jälkeenkin. Netto käytetään yhteisen hyvän eteen. 

Peruspaketin lisäksi Kyyjärven mediamyllärit ry voi tarjota erilaisia videointeja, suoria nettiTV-lähetyksiä tai Maxivision IPTV-palvelua KSVV:n ja Kasenetin seutuverkkojen alueilla. Kakkosvaihtoehdon tilanneet ehdokkaat ovat etusijalla lisäpalveluiden tilaamisessa. Ehkä muutakin mukavaa on tulossa, jos byrokratian rattaat ehtivät uudet ideat jauhaa riittävän ajoissa. Uusia elementtejä, joita ei vielä vuonna 2007 ollut käytettävissä. Toisaalta vasta aika näyttää ovatko nämä taas niitä uusia mahdollisuuksia ja tulevaisuuden lähestymistapoja. Kyseisten palveluiden hinta määritellään tapauskohtaisesti erikseen. Näkyvyys on taattu sillä Google Analyticsin mukaan Nopolaan perustetaan noin 40.000 istuntoa/kk. Loppu on vaan sitten siitä viestistä kiinni.

Ehdokas vastaa itse kirjoituksensa sisällöstä - ei Kyyjärven mediamyllärit ry. Kirjoitusten tulee olla hyvien tapojen mukaisia eivätkä ne saa olla rasistisia tai mitään kansanryhmää tai uskontokuntaa loukkaavia. Ne foorumit ovat muualla kuin Nopolassa. Kyyjärven mediamyllärit ry pidättää oikeuden neuvotella ehdokkaan kanssa sisällöstä ja mikäli yhteisymmärrykseen ei päästä, voi jättää artikkelin julkaisematta. Kyyjärven mediamyllärit ry pidättää myös oikeuden muuttaa näitä sääntöjä yksipuolisesti.

Yhteydenotot Info-sivun kautta tai sähköpostilla tietohanke@kyyjarvi.fi

Tiedustelut puhelimitse Veikko Huumarkangas 044 459 7100 tai Aaro Toppinen 044 459 7020.

Ja muistakaa äänestää kun sen aika tulee!

Mukana olevat ehdokkaat Keski-Suomen vaalipiiristä:

1) Anu Oksanen, Vihreät

2) Aila Paloniemi, Keskusta

3) Tuija Siltanen, Kokoomus