Sunnuntai 12.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Vihreiden eduskuntavaalitilaisuus pidettiin to 4.4.Vihreiden eduskuntavaalitilaisuus pidettiin to 4.4.

Vihreiden eduskuntavaalitilaisuus pidettiin to 4.4.

1.4.2019 Eduskuntavaaliehdokas Anu Oksanen

Vihreiden eduskuntavaaliehdokkaat Nico Holmberg ja Anu Oksanen tarjoilivat Kauppakeskus Paletin edessä to 4.4. grillimakkaraa sekä vihannesnakkeja! Keskustelu kävi vilkkaana ja kävijöitä oli hyvin.

Tuija Brax, kansanedustaja (1995-2015), oikeusministeri (2007-2011) ja vihreiden puheenjohtaja vuosina (1995–1997) suosittelee Anu Oksasta eduskuntaan. "Anu pärjää!" Katso video youtubesta tai Facebook-sivulta www.facebook.com/vihreaoksanen.

Seuraavassa esittelemme Vihreiden eduskuntavaaliehdokkaat Anu Oksasen ja Nico Holmbergin lyhyesti:

ANU OKSANEN

Saarijärveltä kotoisin oleva kauppatieteiden maisteri ja ekonomi Anu Oksanen tuntee maaseudulla asumisen ja yrittämisen edut ja haasteet.

Oksasella on 20 vuoden kokemus yrittäjien kanssa toimimisesta. Tällä hetkellä hän työskentelee Kyyjärven ja Kannonkosken kunnan elinkeinokoordinaattorina ja on mukana Kannonkosken kunnan johtoryhmässä. Luottamustehtäviä hänellä on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin valtuustossa ja Saarijärven sivistyslautakunnassa. Suomen Ladussa Oksanen toimii kansallisessa maastopyöräilyn kehittämistyöryhmässä.

Oksanen on asunut kahdella mantereella ja neljässä maassa, mikä antaa hänelle globaalia näkökulmaa niin talouden kuin luonnon monimuotoisuuden säilyttämisen haasteisiin. Lisäksi Oksanen on hoitanut rullatuolissa olevaa isotätiään sekä omaa lastaan kotona pitkään, joten hän tuntee sekä kotiäidin että omaishoitajan arjen. Aktiivisena suunnistajana ja melojana Oksanen arvostaa puhdasta luontoamme ja jokamiehenoikeuksiamme.

"Suomen tukijalkoina ovat hyvinvoivat asukkaat, vahvat yritykset ja puhdas elinympäristömme. Voimme edistää näitä avoimella paikallisella, alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä yhteistyöllä. Biotalouden hyödyntäminen suomalaisena kilpailuvalttina on vasta alussaan."

www.anuoksanen.fi

NICO "Iso Vihreä Mies" HOLMBERG

Jyväskylässä asuva ex-kyyjärvinen, peruskoulun kävin Kyyjärvellä, lukion Karstulassa. 

Vuodesta 1992 Jyväskylässä, nyt avovaimon ja tyttären kanssa asumme Laajavuoressa. 

Sosiaaliohjaaja, mutta töissä keskussairaalassa potilaskuljettajana. Luottamustoimia: kaupunginvaltuutettu, sivistyslautakunnan jäsen, kaupunginhallituksen varajäsen, maakuntavaltuutettu.  Lisäksi pari kaupungin edustusta eri säätiöissä.

Politiikan keskiössä maakunnan tasa-arvoiset, hyvät ja tehokkaat sosiaali- ja terveyspalvelut, koulutus, ilmasto ja luonto. Tule jutulle, kerron mielelläni lisää.

www.facebook.com/IsoVihreaMies/