Sunnuntai 12.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Lastenteatteria: Mieletön mystinen metsäseikkailuLastenteatteria: Mieletön mystinen metsäseikkailu

Lastenteatteria: Mieletön mystinen metsäseikkailu

5.4.2019 Kirjasto / Maarit Ohranen

Kruuvaus saapuu Kyyjärvelle! Luvassa on vuorovaikutuksellista lastenteatteria.

Mieletön Mystinen Metsäseikkailu Kyyjärven kirjastossa 15.4.2019 klo 9.30. Tämän tilaisuuden teille tarjoavat MLL, kirjasto ja kulttuuritoimi. Ensimmäinen esitys klo 9:30 on suunnattu alle eskari-ikäisille lapsille. Toiseen esitykseen, joka alkaa klo 11:00, on kutsuttu esikoululaiset sekä 1. ja 2. luokan oppilaat.

Tässä hieman Kruuvauksen esitteestä poimittua lisätietoa esityksestä ja esiintyjistä:  

"Mieletön Mystinen Metsäseikkailu on vuorovaikutuksellinen tarina ystävyydestä ja siitä miten, ilon ja naurun avulla voidaan selvittää vaikeudet. Esityksen kesto on noin 30min ja sisältää osallistavaa draamaa ja musiikkia. Esityksessä käytetty musiikki on itse sävelletty ja sanoitettu. Musiikin tuottamiseen käytetään erilaisia soittimia, joita lapsilla on myös mahdollisuus päästä esityksen jälkeen kokeilemaan."

"Kruuvaus on Jyväskyläläinen kahden naisen kokoonpano, joka tarjoaa äänen- ja kehonhuoltokoulutuksia sekä musiikkipalveluita. Kruuvauksella on vankka kokemus myös lastenteatterin parissa työskentelystä. Tiina on musiikkipedagogi (AMK), joka laulunopettajan työnsä ohella tekee mm. lastenteatteriesitystä Sointu ja Ruska-Ruua sekä työskenteli useamman vuoden Viherlaaksossa satuhahmona. Emmi on fysioterapeutti (AMK), joka on ollut niin ikään Viherlaaksossa satuhahmona ja lisäksi kouluttanut Seikkailupuisto Peukkulan näyttelijöitä sekä tuottanut useamman vuoden kesän satusisältöä sekä on jäsenenä Lastenteatteri Loihussa. Molemmat ovat olleet mukana myös Crom-teatterin lastenteatteriesityksissä."

Tervetuloa nauttimaan vuorovaikutuksellisesta lastenteatterista!

Järj. MLL, kirjasto ja kulttuuritoimi