Maanantai 13.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
KyKy-Betset päätti kautensa Miesten 1-Sarjan HopeamitaleihinKyKy-Betset päätti kautensa Miesten 1-Sarjan Hopeamitaleihin

KyKy-Betset päätti kautensa Miesten 1-Sarjan Hopeamitaleihin

20.4.2019 Kyyjärven KyKy / Marko Niskala


KyKy-Betsetin kausi 2018-2019 päättyi Mestaruusliiga karsinnoissa kolmanteen sijaan. Tällä kaudella M1-Sarjassa ei pelattu erikseen 1-Sarjan finaaleja vaan kaksi 1-Sarjan parasta joukkuetta pelasi suoraan Mestaruusliiga karsinnat turnaus muotoisesti Mestaruusliigassa viimeiseksi jääneen joukkueen eli Vantaa Ducksin kanssa ja karsinnoissa paremmin menestynyt 1-Sarjan joukkue kruunattiin 1-Sarjan mestariksi.

Mestaruusliiga karsinnat voitti Vantaa Ducks, voittaen kaikki 4 otteluaan ja kerättyään niistä 11 pistettä. Toiseksi sijoittui Karelian Hurmos 4 pisteellä ja kolmanneksi KyKy-Betset 3 pisteellä. KyKy-Betset voitti kotisalissaan Hurmoksen 3-0 ja Hurmos voitti omassa kotipelissään KyKy-Betsetin 3-1. Karelian Hurmos sai 1 pisteen Vantaa Ducksilta Helsingissä voitettuaan kaksi erää Duckseja vastaan pelatussa ottelussa jonka Ducks voitti erin 3-2.

Betonimiehillä oli karsinnoissa oma paikkansa iskeä kotisalissa pelatussa tiukassa ottelussa Duckseja vastaan, mutta Ducks vei tiukan pelin Mestaruusliigassa pelatuissa kovissa otteluissa kerätyllä rutiinilla.

Paikka oli vielä Joensuussa pelatussa ottelussa Hurmosta vastaan kun KyKy-Betset voitti ensimmäisen erän 26-24, mutta sitten Hurmos sai hurmoksen päälle ja betonimiesten ote herpaantui ja Hurmos vei seuraavat kolme erää näytöstyyliin.

Onnittelut Vantaa Ducksille ja Karelian Hurmokselle jotka saavat anoa paikkaa Mestaruusliigaan kaudelle 2019-2020.

Linkki Mestaruusliiga karsintojen sivuille: Klikkaa tästä

KyKy-Betset kiittää kaudesta 2018-2019: Yhteistyökumppaneitaan, Tukijoitaan, Talkoolaisiaan, Fanejaan ja Kannattajiaan! Kiitos ja Kumarrus!

KyKy-Betsetin Kotisivut: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/

Instagramissa @kykylentis