Sunnuntai 31.05.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Yritystoimintaa KyyjärvelläYritystoimintaa Kyyjärvellä

Yritystoimintaa Kyyjärvellä

10.4.2019 Jokisuu Works Oy/ Leena Parkkonen

Jokisuu Works Oy jatkaa toimintaa Kyyjärven sahalla.

Jokisuu Works Oy on neljän Kyyjärveläisen perustama uusi yritys. Yhtiöön kuuluvat Sakari Parkkonen, Antero Parkkonen, Mika Audejew ja Tuomas Pölkki. Yritys on ostanut Kyyjärven sahan kiinteistöt ja PonttiSet-tuotemerkin.

Höyläämön toimintaa on aloitettu käynnistämään vanhojen työntekijöiden voimin, joilta on saatu hyvät lähtökohdat uudelle yritystoiminnalle, sillä työntekijöiden ammattitaito on aivan omaa luokkaansa. Toimintaa on helppo lähteä jatkamaan, koska Ponttiset-tuotemerkki on laajasti tunnettu ja hyvässä maineessa oleva laadukas tuote. Mäntysen suvulle kuuluu suuri kiitos kaikesta työstä, mitä he ovat PonttiSet-lattioiden eteen tehneet.

Maanantaina innokkaat työntekijät olivat ottamassa vastaan ensimmäistä lankkukuormaa. Lankut siirtyivät ripeästi kuivaamoon odottamaan höylän käynnistymistä. Kaikki kävi yhtä nopeasti kuin koko yrityksen perustaminen. Kevään mittaan myyntiin on tulossa perus rakennussahatavarat.  Jokisuu Works Oy aikoo kehittää toimintaansa ja etsii myös yhteistyökumppaneita jo olemassa oleville toimitiloille.

 

Lisätietoja: Sakari Parkkonen puh.040 587 6465.  

www.ponttiset.fi

 

PS. PonttiSet löytyy myös facebookista!