Tiistai 04.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Viitasalo-opiston oppilashaku 2019Viitasalo-opiston oppilashaku 2019

Viitasalo-opiston oppilashaku 2019

1.5.2019 Kunta/L.Järvinen

Viitasalo-opisto oppilaaksi voi hakea ilmoittautumalla 15.5.2019 mennessä

Musiikin perusopetus on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja nuorille. Musiikin perusopetuksessa opiskellaan jonkin soittimien soittamista ja muita musiikkiin liittyviä asioita tavoitteellisesti. Musiikin perusopetusta pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan kaikissa toimintakunnissa.

Musiikkileikkikoulu on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille. Soitinvalmennus n. 6-8 vuotiaille lapsille, soitinvalmennuksessa otetaan ensi askeleita soittamisen opiskeluun ja eri soittimiin. Musiikkileikkikoulua ja soitinvalmennusta pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan kaikissa toimintakunnissa.

Tanssin opetusta järjestetään sekä lapsille että nuorille, ryhmiä muodostetaan ikäkausittain 4-16 vuotiaille. Tanssinopetusta järjestetään Saarijärvellä ja Karstulassa.

Oppilaaksi hakeminen: Musiikin perusopetukseen (kouluikäiset), musiikkileikkikouluun (alle kouluikäiset) ja soitinvalmennukseen, (n. 5-7 vuotiaat) ja tanssin opetukseen haetaan ensisijaisesti sähköisillä lomakkeilla nettiosoitteessa viitasalo.eepos.fi. Hakulomakkeet avautuvat maaliskuun puolivälissä. Valitse sopiva lomake (Musiikin perusopinnot, Musiikkileikkikoulu ja soitinvalmennus tai Tanssin perusopinnot), täytä lomake huolellisesti ja lähetä 15.5.2019 mennessä. Mikäli sähköisen lomakkeen täyttäminen ei ole mahdollista, paperilomakkeita saa opiston toimistosta Saarijärven kaupungintalolta, puh. 044 459 8256.

Oppilasvalinnoista päätetään hakuajan jälkeen musiikkiopiston opettajienkokouksessa. Ensimmäiset oppilasvalinnat tehdään alkukesällä, oppilasvalintoja tehdään myös syyslukukauden alkaessa kevään oppilashakuun osallistuneiden hakijoiden joukosta. Hakulomakkeet ovat avoimina vielä hakuajan jälkeenkin, mutta oppilasvalinnoissa etusijalla ovat hakuaikana hakemuksensa jättäneet.
Oppilasvalinnoista ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.

Lisätietoja puh. 044 459 8256 toimisto tai 044 459 8427 rehtori.
www.saarijarvi.fi/musiikkiopisto