Sunnuntai 20.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Vapaaehtoistyökuulumisia karstusten kanssaVapaaehtoistyökuulumisia karstusten kanssa

Vapaaehtoistyökuulumisia karstusten kanssa

24.5.2019 EL Tuula Härkönen

EL:n Karstulan ja meidän yhdistyksen vapaaehtoistyöaktiivit tapasivat ke 22.5. Betsetin ruokalassa.

Karstuset kutsuttiin vastavierailulle ja ajatusten vaihtoon näin kesän kynnyksellä.
Tutustuimme Betsetin tuotantoon, kiitokset Ruuskan Tiinalle erinomaisesta esityksestä. Nautimme Ohrasen Elinan herkkukahvit, kiitos Elina. Pillikon Siskon ja Rauman Tuulikin tarinat sopivat erinomaisesti iloisen rupattelun väliin.

"....Jokaisen meistä ympärillämme on ihmisiä, jotka kaipaavat seuraa, tukea ja sitä, että joku kysyisi, mitä sinulle tänään kuuluu. Meillä kaikilla on tarve kohdata toisia sekä tulla kuulluiksi ja ymmärretyiksi. Viettää hetki yhdessä aikaa toistemme seurassa. Teet arvokkaan teon lähimmäiselle antaessasi omaa aikaasi vapaaehtoistoimintaan. 

Vapaaehtoistoiminta lisää sekä vapaaehtoisen että avuntarvitsijan hyvinvointia. Vapaaehtoistoiminnassa mukana oleminen tuo vapaaehtoiselle elämään rutiineja sekä itsensä merkitykselliseksi ja tarpeelliseksi kokemisen tunteita. Vapaaehtoinen on aina odotettu vieras ja tuo omalla toiminnallaan iloa autettavan arkeen. Vapaaehtoistoiminnassa oppii parhaimmillaan uusia asioita itsestään ja toisista ihmisistä. Tämän lisäksi vapaaehtoistoiminnan tekeminen mahdollistaa uusien taitojen kartoittamisen." Eläkeliitto

Meillä Kyyjärvellä EL:n vapaaehtoistoimijoita on 14 ja lisää toivotaan. Vastuuhenkilöinä Inkeri Huhtala 050 5376906 ja Heljä Colella 040 0211351.