Lauantai 25.05.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
NettiTV: Perhon ja Vimpelin valtuustot 20.5NettiTV: Perhon ja Vimpelin valtuustot 20.5

NettiTV: Perhon ja Vimpelin valtuustot 20.5

20.5.2019 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Haastetta riittää!

Viimeksi Kyyjärven ja Vimpelin kokoukset menivät päällekäin huhtikuussa ja Kyyjärvi jäi lähettämättä. Tällä kertaa kävi puolestaan niin, että Perhon ja Vimpelin valtuuston kokouksille ei löytynyt muuta päivää kuin tämä maanatai 20.5.2019. Siinä ei sitten muu auta kuin hommata lisää porukkaa, virittää laitteet kahteen paikaan ja lähettää kokoukset yhtäaikaa. Ja ei siinäkään vielä kaikki, sillä molemmissa paikoissa valtuuston kokoukset järjestetään uusissa paikoissa kouluilla, koska valtuustosalit ovat äänestyskäytössä.

Perhon valtuusto tulee tuttuun tapaan NettiTV:n kanavalta 1 klo 18.30 ja Vimpelin valtuusto kanavalta 2 klo 19.00 alkaen. Nämä kanavapainikkeet löytyvät NopolaNewsin NettiTV-painikkeen alta. Viritykset tehtiin tosi pikaisella aikataululla ja nähtäväksi jää miten ne toimivat. 

Ihan ensimmäinen kerta tämä kaksi yhtäaikaista lähetystä ei Nopolan historiassa ole, sillä aikanaan lähetettiin Suomen jääkiekkoliiton turnauksia Piispalasta ja Kykyn mestaruusliigan karsintaottelu Oulua vastaan Karstulasta. Melkoisia viritityksiä siis jo keväällä 2012.

Tervetuloa kanaville!

Aihealueen yhteistyöyritykset

Sale Kyyjärvi
Töpseli ja roikka
LVIMore Oy
Metallisorvaamo Patovisti
Juha Eteläkari
Sähköveijarit
Yrityspalvelu Paju
Soinin saneeraus
SP-Auto
Mediatili
Betset
OH-asennus Osmo Huhtala
Sigma Trukit Oy
Hirsituote Humalajoki oy
Tulostekniikka
Kyyjärven Lämpö Oy
Millespakka OY
Veikon Katsastusasema Oy
PJM Monituotanto Oy
Rakennuspalvelu Lautanen