Lauantai 17.08.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Mylläreiden kevätkokous to 16.5. klo 18.00Mylläreiden kevätkokous to 16.5. klo 18.00

Mylläreiden kevätkokous to 16.5. klo 18.00

13.5.2019 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Tervetuloa Kyyjärven mediamyllärit ry:n kevätkokoukseen myllylle torstaina 16.5.2019 klo 18.00 alkaen. Samalla juhlitaan pienimuotoisesti Nopola Newsin 14-v synttäreitä.

Kevätkokouksessa käsitellään sääntöjen määrämät asiat eli käytännössä tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2018. Toimintakertomus osoittaa viime vuoden olleen toiminnallisesti erittäin vilkas ja työntäyteinen. Tilinpäätöksen mukaan lähes 60.000 €:a käytettiin lyhentämättömänä yhteisöllisyyden vahvistamiseen - ja nimenomaan lyhentämättömäna, sillä edellisvuosien tapaan tappiota tuli muutaman tonnin verran. Raha toimintaan tulee pääasiassa yritysyhteistyöstä, nettiTV-lähetyksistä ja suurkuvatulosteista. Menot koostuvat Nopola Newsin taustajärjestelmien, palvelimien ja lisenssien ylläpitomaksuista, tarvike-, kalusto- ym. hankinnoista. Omissa tiloissa kun toimitaan niin ison loven kassaan tekevät myös toimitilojen yhtiövastikkeet ja muut ylläpitokulut. Henkilöstömenot ovat myös isossa roolissa, mutta ilman henkilöstöä tiloja ei voi pitää auki eikä toimintaa voi pyörittää. Yhdistys käyttää lisäksi paljon erilaisia ostopalveluita ja työllistää ihmisiä myös sitä kautta.

Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden 2018 lopulla oli 144, joista varsinaisia jäseniä 121 ja kannatusjäseniä 23. Myllyllä ollaan torstaina kuin sillit purkissa, jos vaikkapa vain puolet tämän vuoden jäsenmaksun maksaneista innostuisi tulemaan paikalle. Kevätkokouksessa on lisäksi se hyvä puoli, ettei mitään halltuspaikkoja tai johtotehtäviä ole jaossa:) Ja loputkin ehtivät hyvin maksaa vielä jäsenmaksunsa ja osallistua yllätyspalkintojen arvontaan. Viime vuonna arvonnassa olleen Ipadin voitti muuten Pölkin Jaakko, jos ei sitä ole aiemmin tullut uutisoitua. 

Kevätkokouksen virallisen osuuden jälkeen juhlistetaan pienimuotoisesti siis Nopola Newsin 14-vuotissynttäreitä. Nopola News avattiin suurelle yleisölle nettiin nähtäväksi perjantaina 13.5.2005 eli tätä kirjoitettaessa ensimmäinen huikea avajaispäivä oli jo takana. Kahvittelun lomassa voidaan keskustella niitä näitä tai miettiä vaikka Nopola Newsin kehityskuvioista. Hallituksen kokouksessa keskustellaan usein jäsenistölle tarjottavista palveluista ja nyt niitäkin ideoita on mahdollista tuoda esille. Jutun pääkuva muuten Nopola Newsin 1-v synttäreiltä.

Tervetuloa - tällä kertaa paikan päälle.