Torstai 29.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Apuohjaajaksi KyySport-leirille!Apuohjaajaksi KyySport-leirille!

Apuohjaajaksi KyySport-leirille!

18.6.2019 Kyyjärven kunta / liikuntatoimi / Sara Ohranen

KyySport-leireille haetaan apuohjaajia! Mikäli olet yli 14-vuotias ja kiinnostunut lasten kanssa työskentelemisestä, niin kannattaa jatkaa lukemista, täyttää lyhyt lomake ja paikka saattaa olla juuri sinun!

Leirejä, joille apuohjaajia kaivataan on kaksi: viikon 29 ja viikon 30 leiri. Kummallekin leirille on paikka kahdelle apuohjaajalle. 

Apuohjaajalta odotetaan energistä asennetta ja aktiivista tekemistä. Apuohjaajan työkuva on ennenkaikkea lasten kanssa touhuamista ja aktiviteetteihin osallistumista, samalla yleistä järjestystä tarkkaillen. Apuohjaajalle kerrotaan työkuva ennen leirin alkua ja leirin mittaan saattaa tulla pieniä tehtäviä, joita apuohjaajaa pyydetään hoitamaan. Kaikkeen, mitä sinulta pyydetään, saat kuitenkin ohjeistuksen ja mikäli kysymyksiä herää, saa ja pitää aina kysyä! :)

Apuohjaajana toiminen on vapaaehtoista, eli palkkaa tästä pestistä ei kerry. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö työhön olisi sitouduttava. Ohjaajalta odotamme vastuullisuutta ja sitoutumiskykyä työtehtävään.

Apuohjaajalle tarjotaan Kyysport-paita, -juomapullo ja -popsocket sekä ruokailut.

HUOM! Mikäli olet vuonna 2002-2005 syntynyt ja osallistumassa leiriläiseksi oman ikäistesi leirille, ei sinun tarvitse maksaa osallistumismaksua leiristä, vaan leiri on sinulle ilmainen apuohjaajana työskentelyn johdosta.

Paikkaa apuohjaajaksi pääset hakemaan TÄSTÄ

Hakuaika päättyy 23.6.!

 

Mikäli jäi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä:

Sara Ohranen

044 4597115

sara.ohranen(at)gmail.com

 

Terveisin

Kyyjärven kunta

Liikuntatoimi