Keskiviikko 22.01.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Seija Keräsen luontovalokuvanäyttelySeija Keräsen luontovalokuvanäyttely

Seija Keräsen luontovalokuvanäyttely

1.6.2019 Kirjasto / Maarit Ohranen & Seija Keränen

Näyttely "Luontoa läheltä" koostuu Keräsen luontoaiheisista valokuvista viimeisten 5 vuoden ajalta. Näyttelyssä voit kokea luontoelämyksiä ja tunnelmia. Lisäksi näyttelytilassa pyörii luontoaiheinen diasarja. Näyttelyn avajaispäivänä to 23.5. klo 17 - 19 Seija on kirjastolla kertomassa näyttelystään.

Seija Keränen on Perhossa asuva luonnon tapahtumien tarkkailija ja valokuvaaja. Keränen opiskelee Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. Opintoihin liittyen yhden kurssin tehtävänä oli suunnitella jokin kirjastoon sopiva tapahtuma: Kun idea valokuvanäyttelystä hyväksyttiin, toteutui samalla Seijan pitkäaikainen haave jostain omasta kuvallisesta näyttelystä kirjastossa.

Keränen on harrastanut piirtämistä koko ikänsä, joten valokuvaus tuli siten luontevasti mukaan harrastuksiin. Digikameran hankkiminen avasikin sitten ihan uuden kiehtovan maailman kuvallisen ilmaisun keinona.

Seija kertoo: "Kuvatessani toteutan omia visuaalisia näkemyksiäni eli yritän kamerallani tallentaa sen, mitä itse näen ja koen luonnossa kulkiessani. Luonto, maisemat ja eläimet kuvauskohteina ovat minulle rakkaita: Joka kuvalla näyttelyssäni on oma erityinen tarinansa."

Näyttely "Luontoa läheltä" on esillä kirjastossa 23.5. - 20.6.2019 osoitteessa Tuliharjuntie 43. 

Torstaina 23.5.2019 klo 17 - 19 Seija on kirjastolla kertomassa näyttelystään.

Kahvi- ja mehutarjoilu.

Tervetuloa tutustumaan!