Torstai 29.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
KYYSPORTIT LÄHESTYVÄT JÄLLEEN!KYYSPORTIT LÄHESTYVÄT JÄLLEEN!

KYYSPORTIT LÄHESTYVÄT JÄLLEEN!

23.6.2019 Kyyjärven kunta / liikuntatoimi / Sara Ohranen

HUOM! Leireille ilmoittautuminen päättyy tänään, 23.6.! Nyt on siis viimeinen mahdollisuus varmistaa oma paikkasi kesän leireillä!

 

KyySport-leirit lähestyvät jälleen! Viime vuoden leiritunnelmaa pääset muistelemaan ja maistelemaan tästä ja nyt sinun on mahdollista ilmoittaa lapsesi mukaan osallistumaan tämän vuoden leireille!

Kyysport on liikuntaleiri, jolla lapset pääsevät pitämään hauskaa uusien ja jo ennestään tuttujen aktiviteettien parissa, sekä viettämään aktiivisen viikon kavereiden kanssa!


Leirin sisältö:

 • Tämän vuoden ohjelmasta löytyy mm. paint ball, suojalkapallo, SUP-lautailu, tanssi, sirkus sekä parkour. Leireillä on luvassa siis ohjelmaa, jota Kyysport-leireillä ei ole ennen nähty, mutta myöskään vanhoja tuttuja aktiviteetteja ei ole kokonaan unohdettu.
 • Kyysport leirit ovat päiväleirejä, parilla yöpymisellä höystettynä. Pääsääntöisesti leiripäivät kestävä noin klo 10:00-15:00. Poikkeuksena on retkipäivä, sekä yön yli yöpymiset. Yön yli yöpymisiä pienimpien leireillä on yksi, sekä kahdella vanhempien leirillä kaksi. Tarkemman ohjelman ja aikataulun leiriläiset saavat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla.
 • Leiriläiset saavat lämpimän aterian päivittäin. Retkipäivinä otamme eväät mukaan. Yöpymispäivinä tarjotaan lounas, päivällinen ja iltapala.
 • Ohjaajina leireillä toimivat Jyri, Sara ja Lauri, sekä apuohjaajat!

 

Leirien ajankohdat:

 • 8.7.-12.7. (2002-2005 syntyneet)
 • 15.7.-19.7. (2006-2008 syntyneet)
 • 22.7.26.7. (2009-2011 syntyneet)

 

Leirien hinnat:

 • Leirin hinta Kyyjärveläiseltä osalllistujalta on 100€. Sisaralennus on 15€ mikäli samasta perheestä osallistuu useampi kuin yksi lapsi. Ulkopaikkakuntalaisille leiri kustantaa 115€.
 • Ideana on, että kaikki kyyjärviset lapset pääsevät osallistumaan. Leirin hinta ei saa olla osallistumisen kynnyskysymys, maksu on neuvoteltavissa sähköpostitse.
 • Hinta sis. huikeat aktiviteetit, pääsyliput ja kuljetukset päiväretkien kohteisiin, yömajoittumiset, päivittäiset ruokailut sekä leirituotteen.
 • HUOM! Leirin hintaan leirituotteena sisältyy juomapullo (shaker) sekä popsocket. Leiriläisille on tarjolla myös muita leirituotteita (huppari, jumppapussi, t-paita sekä lippis). Nämä tuotteet voi valita erikseen ilmoittautumisen yhteydessä, ja niiden hinta lisätään leirin hintaan. Tuotteiden hinnat näkyvät ilmoittautumislomakkeessa.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen päättyy 23.6.2019. Ilmoittautuminen on sitova. Leirille otetaan max. 40 henkeä, Kyyjärven kuntalaiset ovat ilmoittautumisjärjestyksessä etusijalla.

ILMOITTAUTUMAAN PÄÄSET TÄSTÄ 

 

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, niin olehan rohkeasti yhteydessä:
Sara Ohranen
044 4597115
sara.ohranen(at)gmail.com

 

Terveisin
Kyyjärven kunta
Liikuntatoimi